Az iskolapadból a porondra

Témablokk
Cirkusztábor a PEOPLE TEAM-táborban

Minden gyerek szereti a cirkuszt. És ki nem gondolt még arra, hogy vajon mennyire nehezek az artisták által bemutatott gyakorlatok? Ez most nyáron kiderül, a PEOPLE TEAM ugyanis cirkusztábort indít a 7–17 évesek számára. Habár a PT nyári táborai már 1991 óta elérhetők, 30 év tapasztalat után igazi különlegességgel készültek, így a 2021-ben elérhető 10 témacsomag és 30 szekció közül az egyik tematikát az akrobatika köré csoportosítják.

A cirkusz te vagy

A PT CIRKUSZ + AKROBATIKA témacsomagjában a gyerekek megismerkedhetnek a cirkuszművészet alapjaival, a zsonglőrködéssel és az akrobatikával. Profi kiegészítők – aerial silk, tissue, hammock, ördögbot, lebegő pálca és karika – és klasszikus mutatványok egyaránt lesznek az egyhetes kecskeméti táborban. És mi történik akkor, ha nem a terv szerint sül el egy mutatvány? Semmi gond! Ahogy Kishonti Ildikó egykori színésznő mondta: „A hasra esés […] jó is lehet. Ha a bohóc hasra esik, azon mindig jót nevetnek. Nevettetni viszont jótétemény.”

Örömmel

Hibázni emberi dolog, a szórakoztatás pedig a jóllét magasabb foka, amire nem mindenki képes. A nyári szünetben unatkozó diákok nemcsak új készségeket sajátíthatnak el egy jó nyári táborban, de életre szóló barátságokat is köthetnek, a kiscsoportos foglalkozások alatt ugyanis intenzíven kapcsolódnak egymáshoz, támogatják egymást, és örülnek a másik sikereinek. A PEOPLE TEAM egyhetes táborai idén három turnusban, 2021. július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között zajlanak, napközis (bejárós), illetve ottalvós (bentlakásos) tábori változatokban egyaránt várják a kalandra éhes gyerekeket. A mutatványoknak csak a kreativitás és a kitartás szabhat gátat, a felszerelést, az oktatókat, az ellátást és a jó hangulatot a PT adja.

A legjobb táborozni

Egy remek nyári tábor egyszerre fejlesztő hatású, komplex és gyerekközpontú – pontosan ilyenek a PT táborai is. A szülők olyan helyre adják szívesen a gyermeküket, ahol biztonságban tudják: a PEOPLE TEAM új generációs nyári táborai nemcsak az alapszükségleteket elégítik ki, de a Maslow-piramis csúcsán álló önkifejezésnek is teret engednek. Legyen az cirkuszi mutatvány, pillanatképek készítése, színészkedés, tánc vagy programozás, mindenki megtalálja a szívéhez közel álló tevékenységet a PT napközbeni kínálatában. Délutánonként pedig szabad a program, aki tehát kuktatáborba érkezik, később bátran kipróbálhat egy újfajta mozgásformát, kutyát simogathat vagy csobbanhat az új ismerősökkel a csúszdapark medencéjében. A jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

Menü