Pizza és KFC

Kérdezünk
PEOPLE TEAM tábor

Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről beszélgettünk Marcival, a PEOPLE TEAM egyik táboroztatójával.

Mutatkozz be, kérlek!

Garamvári Marcell vagyok, 17 éves. Imádom a zenét és a színházat! Érettségi után a Bécsi Zeneakadémiára jelentkeznék zeneszerzés szakirányon. Emellett szeretem a színházat is, 5 éve játszom Földessy Margit drámastúdiójában. Szeretek zongorázni és zenét szerezni. Kedvenc zenei műfajaim: klasszikus, opera, pop.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Szeretném megismerni a tábor másik oldalát, hogy milyen munka van egy ilyen nagy volumenű tábor mögött. Sok szép emlék köt a PT-hez, ezért akarok visszamenni kismókusként, hogy megtapasztaljam ezt is. Illetve nem titkolva, kellemeset a hasznossal alapon, meg tudom csinálni a kötelező ifjúsági közösségi szolgálatot (50 óra), ami kell az érettségihez. Ezenkívül szeretném megismerni a tanárokat és a mókusokat, hogy milyen az a légkör, amiben dolgoznak.

Stresszeltél valaha a táborban?

Nem! Szerencsére sosem. Rögtön, már az első táboromban is találtam barátokat, akik szintén újak voltak. Így együtt voltunk újak, és be tudtuk magunkat olvasztani a tábor életébe.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Amikor Ater elhívott minket a KFC-be. No meg a finom pizza – nem szokványos, hogy ilyen étrend legyen egy nyári táborban.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

A csapatversenyek mindig megizzasztják az embert.

Mi volt a legjobb táboros melód?

A Koboldok városában én voltam a csapatomban a pontszámoló.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Szerintem minden megvan, ami kell. De ha nagyon kéne egyet választani, akkor az a ,,társasjáték-felelős” lenne. Tulajdonképpen ugyanazt csinálja, mint mindenki: játszik a gyerekekkel, beszélget velük, de lenne egy külön társasjátékasztala.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Hogy részt vehetnek a programokon mint csapat. Ez hiányozni fog.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Süti, kacsa, király.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Az volt, hogy milyen szeretet és barátság veszi körbe a tábort. Teljesen kiszakadt mindenki az unalmas hétköznapokból, és együtt, csapatként lehetett tekinteni mindenkire.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Emlékszem, amikor Aterral és pár táborozóval 2015-ben elmentünk megnézni a Jurassic Worldot, ám nem értünk vissza időben a vacsorára, ezért Ater meghívott minket a KFC-be. Illetve ami még nagyon közel áll hozzám, az a filmkészítés! Szerettem együtt dolgozni a médiásokkal és a színészekkel.


Menü