Ez a csapat olyan, mint egy család

Kérdezünk
PEOPLE TEAM tábor

Karina a PEOPLE TEAM-ben szeret leginkább tanár lenni. Most elmondja, milyen szerinte a PT

Miért a PEOPLE TEAM?

A sport iránti szenvedélyem lankadatlan. Nemhiába karatéztam versenyszerűen 9 évig. Alkalmazkodó vagyok, könnyen megoldom a nehézségeket, és a türelmem se fogy el soha. Bármi legyen a feladat, ott segítek, ahol tudok, és szívesen kipróbálom magam olyan feladatokban is, amelyeket eddig nem próbáltam még. Mivel tanárnak készülök, így azt is elmondhatom magamról, hogy imádok gyerekekkel foglalkozni, tanítani őket, beszélgetni velük, és a barátjuk lenni.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

A táborban már nem igazán, de az előtte megtartott tréningen nagyon stresszeltem. Sok kérdés merült fel bennem. Vajon elég vagyok? Hogyan viszonyulnak majd hozzám? És én másokhoz? Teljesíteni tudom a nekem adott feladatokat? De ez egy-kettőre elillant. Önmagamat adtam, azt, aki tényleg vagyok, és nem parázni minden apró dolgon, hiszen épp erre jó a tréninghétvége. Ez a csapat olyan, mint egy család. Megvan mindenkinek a szerepe, plusz a „családi” felállás. Add önmagad, és mindenki szeretni fog!

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Nem volt ilyen. De ha valamit mondani kell, akkor talán az, hogy több száz táborozóra figyelünk.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Az emberek, a társaság. Felnőttként máshogyan állnak hozzád az emberek, mint gyerekként. Rájöttem, hogy szeretek új embereket felfedezni, velük közös témákat alkotni és barátságokat kötni. Ebben nagyon sokat segített a PT.


Menü