A trambulinon alvás következményei

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Ha a PEOPLE TEAM-be jössz, csak óvatosan azzal, hol alszol el! Persze ha nem bánod, hogy szívecskéket rajzolnak közben a lábadra, akár a trambulint is kipróbálhatod e célból. Cucuval, egy 13 éves táborozóval beszélgettünk a PT nyári táboráról.

Mesélj a PT programjairól!

Szerintem a hangár környékén töltöttem el a legtöbb időt. Sokat játszottam ott a barátaimmal. A kajaügyeletnél is jókat sztorizgattunk. Az esti programok eszméletlen jók voltak: Nashy City, Koboldok városa, csapatépítő feladatok. Hétfőn voltam a csillagászaton, izgalmas volt. Az Animal Cannibals-koncert is jó buli. Rengeteget nevettem, és sok programon vettem részt. A vízi csata jól jött a nagy melegben, csomószor telibe öntöttek egy lavór vízzel. Labdákkal dobáltuk egymást. A lovagi torna is klassz. Csütörtökön tartották a koncertet. Szuper volt a hangulat. Konkrétan minden tökéletes volt.

Kik voltak a legjobb diákok?

A fotósok. Le a kalappal előttük, mert éjjel-nappal dolgoztak. Menő képeket készítenek, jó technikákkal. Az egyik barátom ezt a témát választotta.

Mit gondolsz a PEOPLE TEAM büféjéről és reggelijéről? Tényleg 700 túrós és lekváros sütit vettek?

Nagyon jó ötlet, hogy büfékártyáink vannak. Én a büfében szerintem jégkrémből vettem a legtöbbet. Nagy volt a választék, nem is baj, hogy nem volt chips. Mondjuk, a zacskós leves nem annyira ízlett. Elképesztően sok reggelit rendeltek. Tök jól nézett ki, hogy a dobozokban egymás hegyén-hátán álltak a kakaós csigák.

Láttál trambulinon alvó embert a táborban?

Igen, az egyik délelőtti órán egy tanár elaludt a trambulinon, és a többiek egy tollal elkezdtek szívecskéket rajzolni a lábára.

Hányadik emeleten volt a szobád?

A harmadik emeleten. Azért nem mindig szerettem annyit lépcsőzni, főleg, hogy a folyosó végén volt a szobám.

Eszedbe jut suli közben a tábor?

Sokszor visszagondolok, milyen jól éreztem magam a PT-ben. A barátommal már meg is beszéltük, hogy mely turnusokra megyünk. Még csak egyszer jártam a táborban, akkor a sportos szekciónál, de legközelebb szeretnék kipróbálni majd valami újat. A PT volt a nyaram tetőpontja. Nagyon jól éreztem magam! Már most várom, hogy újra ott lehessek.


Menü