A kicsivel nem megy

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Télapó! Dávid vagyok, egy hatéves fiú. Kérlek, ne hozz semmilyen ajándékot a nővéremnek! Ő nagyon bunkó velem, mindig bosszant és elviszi a játékaimat. Szerintem nem érdemli meg az ajándékokat, mert nem viselkedik jól.

Én viszont egy különleges ajándékot szeretnék. Tudod, itt van ez a régi szokás, hogy a rossz gyerekek virgácsot kapnak. Nos, én szeretnék egy nagy virgácsot kérni, hogy elverhessem vele a nővéremet, ha megint rosszalkodna. Néha úgy érzem, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy megállítsam őt.

Ha ez nem jó ötlet, akkor talán kérhetek mást is. Például egy okosautót, amivel elmenekülhetek előle, vagy egy rejtekhelyet a szobámban, ahová elbújhatok, amikor a nővérem bosszant.

Remélem, jól vagy, Télapó, és hogy a rénszarvasok is készen állnak az utazásra. Várom a karácsonyt, és hogy lássam, mit hozol. Köszönöm, hogy meghallgattál, és boldog karácsonyt kívánok neked! Szeretettel, Dávid

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Menü