Mert az ünnepek után…

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Anna vagyok, Zizi anyukája. Nagyon hálás vagyok, hogy minden évben gondoskodsz a mi varázslatos karácsonyunkról is. A kislányom számára az ünnepnapok az év fénypontja! Idén Zizi különleges kéréssel fordult hozzád: csillámporral szeretné díszíteni az ünnepeket.

Bár tudom, hogy a csillámpor szép és izgalmas lehet egy kislány számára, ám meg kell valljam, aggódom a rendetlenség miatt, amit okozhat. A csillám nehezen tűnik el, és hónapokig megtaláljuk a lakás legrejtettebb zugaiban is.

Ezért teszem fel ezt a kérdést: lehetséges lenne valami más, kevésbé „maradandó” ajándékot találni Zizinek? Talán valami kevésbé takarításigényeset… Lehetne ez színes rajzszett, csillogó matricaalbum vagy akár kézműveskészlet, amivel kreatívan alkothat anélkül, hogy az egész házat beborítaná csillámmal.

Reméljük, hogy találsz megfelelő alternatívát, ami a család összes tagjának felhőtlen örömöt szerez az ünnepek után is.

Várjuk az ünnepeket, bízunk benned, és reméljük, mindannyian élvezni fogjuk a meglepetéseket! Zizi hálás mamája, Anna

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Menü