Én megpróbáltam…

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Remélem, jól vagy! Én a Kati vagyok, és már izgulok a karácsony miatt. Tudod, idén már nyolc leszek december 29-én. Próbáltam egész évben jó lenni, viszont néha nehéz volt, mert a kisöcsém, Pirke (ez becenév, de hosszú elmagyarázni, hogyan jött, az igazi neve Maxi) olykor gonosz tréfákat űzött velem. Én persze igyekeztem türelmes lenni.

Vajon mennyire voltam jó idén? Hallottam, hogy te szupertitkos nyilvántartást vezetsz minden gyerekről. Hát, megpróbáltam nem csetleni-botlani, de néha nem tudtam megállni, hogy ne nevessünk olyan dolgokon, amik a kicsiknek viccesek, de a felnőtteknek talán nem annyira.

Van egy kérdésem is: azon gondolkodom, hogy kaphatnék-e egy szuper legókészletet? Tudom, hogy a legót szereted. Én is. Szeretnék egy olyat, amiből egy hatalmas várat lehet építeni, és talán néhány szuper lovacska is benne lehet. Remélem, nem vagyok túl merész a kérésben!

Még valami! Kérlek, ne felejtsd el a kisöcsémet sem. Pirke még kicsi, de végül is jó kisfiú. Ő nagyon szeretne egy plüssmacit, amit mindenhova magával vihet. Kicsit aggódom, hogy elveszíti, ha túl pici lesz, szóval legyen inkább minél nagyobb, ha lehetséges. Majd én is segítek vigyázni rá.

Mikulás, köszönöm, hogy mindig eljössz hozzánk, és boldoggá teszed a decembert! Remélem, találkozunk a kandallónál! Készítünk majd neked meleg teát, hogy felmelegedj a hosszú út után.

Sok szeretettel, Kati

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Menü