Megbecsülöm, amit talán hoznál

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Remélem, te is remekül érzed magad! Idén szeretnék neked egy kérvényt küldeni. Van egy-két dolog, amit igazán, de igazán szeretnék karácsonyra.

Tudod, most már nyolcéves vagyok. Úgy érzem, már tudom, mit szeretnék. Először is: az én kis családomnak nagy segítségére lenne egy kisbusz. Apu mindig panaszkodik, hogy nem férünk el kényelmesen a kocsijában, és anyu is csak a szemét forgatja, bár mosolyog, mert a vizslánk (Croissant) alig fér el a lábánál. Szóval egy kisbusz nagyon jól jönne. Akkor a blökivel együtt az összes családtagunk kényelmesen elférne.

Ez még nem minden! A másik kérés: kaphatnánk végre egy húgot is? Tudom, már van négy öcsém, viszont szeretnék még egy lánytestvért is! Ő lenne az ötödik, és akkor végre nem lennék egyedül a fiúk között. Kitaláltam, ha majd megszületik, akkor hívhatnánk Zórának!

Ezenkívül, Jézuska, ígérem, hogy minden ajándékot is megbecsülök, amit talán hoznál.

Köszönöm, hogy rengeteg más gyereket is megörvendeztetsz, és mindenkinek próbálsz kedveskedni. Remélem, idén is megtalálod a házunkat, és hogy örülni fogsz a süteménynek és a narancslének, amit neked készítünk (tejet nem iszunk, csak növényit).

Boldog karácsonyt kívánok, Jézuska! És köszönöm, hogy megfontolod a kérésemet. Szeretlek!

Szeretettel, Szofi

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Menü