Sütünk, söprünk, jók vagyunk

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Szia, Mikulás, mi vagyunk, Misi és Adél! Van néhány dolog, amit szeretnénk megosztani veled. Mindketten segítünk anyának. Misi imád sütni, ő méri ki a hozzávalókat. Néha az asztal tetején is ülhet, ami nagyon klassz! Idén is készítünk neked és a manóidnak sütit és tejet, hogy jóllakjatok, amikor hozzátok az ajándékokat.

Misi vagyok. Azért szeretnék kérni tőled egy nagy Kinder-tojást, mert nagyon szépen tudok rajzolni és színezni. A minap is, amíg anya takarított és Adél aludt, lefoglaltam magam rajzolással. Igaz, a végén végigfolyt a festék a radiátoron, és a függöny is maszatos lett, de anya nem volt nagyon mérges. Azt hiszem, tetszett neki a képem.

Adél vagyok. Néha veszekszünk Misivel, de igazából én is jó vagyok. Néha az a baj, hogy éppen azt a játékot szeretném, ami Misinél van. Pedig sok játékunk van, amivel ketten is játszhatnánk. Valahogy mégsem így történik. Előfordul, hogy sírunk és kiabálunk. Igazából nem akarunk rosszak lenni.

Én, Misi, már tudok mondókázni. Adél sokat beszél, és gyakran leutánozza, amit én mondok.

Én, Adél, pedig szeretek söpörni sütés után. Ügyes vagyok a kávékeverésben is. Meg figyelmeztetem a szüleimet, hogy ne járkáljanak mezítláb a hideg járólapon.

Várjuk a látogatásodat, kedves Mikulás! Reméljük, nem felejted el, hol lakunk. Kiteszünk az ablakba két kipucolt cipőt.

Baráti üdvözlettel, Misi és Adél

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Menü