Nincs ennél jobb tábor a világon

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Egy tábor, tucatnyi témával. A PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekparadicsoma turnusonként több száz diák nyarát varázsolja feledhetetlenné. Lin arról mesélt, miért a PT az igazi számára.

„Én már többször is voltam a PT-ben. Nekem ez a kedvenc táborom, nincs ennél jobb a világon. Több szekciót is kipróbáltam, eddig a kedvencem a kuktatábor, mert mindegyik tanár nagyon kedves, és sok finomságot készíthetünk. Megtanultam főzni, például különböző leveseket. Ez jól jöhet még, ha a családom megkér, hogy segítsek a konyhában.

A szüleim nem féltettek, inkább boldogok voltak, ahogy hallgatták az elbeszéléseimet. Vicces volt, amikor filmet forgattunk a médiatáborban, és azt hittük, hogy lemerült a gép, emiatt várnunk kellett egész délután. Utána pedig rájöttünk, hogy nem is merült le.

A mókusok (az animátorok, akik időnként tanárok is) kedvesek. Amikor elmeséltem az egyik tanárnak, hogy egy gyerek, aki a piros csapatban volt, csalt a játékban, azonnal megoldotta a problémát.

Minden nagyon szuper volt a PT-táborban, csak az volt az egyetlen hiba, hogy nem volt kulcs az ajtókhoz. Erre rákérdeztünk, és a mókusok mondták, hogy azért nincs kulcs, mert a gyerekek bezárják egymást. Mondjuk, érthető… Ha kétszáz bezár másik kétszázat, azt a szitut nehéz megoldani. Szerintem minden rendben van az épületekkel, a környezetre viszont picit jobban oda lehetne figyelni, hogy kevesebb szemetet hagyunk magunk után, de ez persze közös felelősség.

A kedvenc ételem a pizza volt, mert az volt a legfinomabb kaja. A legjobb táboros program a kutyasimogató és a strand volt. Jó lenne, ha többször is elmennénk strandolni, talán legközelebb a csúszdáról is le mernék csúszni.”

Menü