Mi az őrség?

Mimimi
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A PEOPLE TEAM-táborok helyszíne a kecskeméti egyetem campusa, ahol a tanév során kollégiumi elhelyezést kaphatnak a diákok. A terület hatalmas, sportpályák és egyéb kiszolgáló helyiségek övezik.

Idegeneknek belépni tilos!

A tábor helyszínére csakis a táborban részt vevők és az erre engedéllyel rendelkezők léphetnek be. A bejáratnál egész nap őrködik valaki, és ellenőrzi az érkezőket. A meghívott vendégek, a gyerekekért érkező szülők csak akkor léphetnek be a táborba, ha igazolják jövetelük célját.

Hova-hova?

Mint ahogy illetéktelenek nem léphetnek be a táborba, a gyerekek sem hagyhatják el engedély nélkül a helyszínt. Őrség nemcsak a campus bejáratánál van, hanem a hátsó kapuknál is. Bizony, a kamaszoknak azért eszükbe jut néhanapján, hogy felfedezzék, mi is van a táboron kívül. Az ügyelő táboroztatók azonnal lecsapnak a settenkedő táborozókra, és megkérdezik, hova is tartanak.

Ater megengedte!

Ellenőrzéskor legtöbbször az „Ater megengedte!” varázsmondat hangzik el. Az ügyeletes mókus azonban minden esetben ellenőrzi az állítás valóságtartalmát. Elküldi a neveket és a fényképeiket a táborvezetőnek, és ha megjön a visszaigazolás, akkor lehet a tábor melletti réten forgatni, vagy akár boltba menni.

Éjszaka is biztonságban

Az esti programok néha sokáig elhúzódnak, de azért éjfél felé általában már az egész tábor alszik. A tábor éjszakai nyugalmát kutyás őr vigyázza, aki hajnalig ügyel arra, hogy minden rendben legyen. Reggel aztán újraindul az őrség a táborozás minden napján.

Menü