A szüleim szerint is nagyszerű ez a tábor

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Jól szórakozó gyerekek, nyugodt szülők – akár így is jellemezhető az ideális tábor. Marci a PEOPLE TEAM nyári táborát véleményezte.

„Eddig kétszer jártam a PT-táborban. Az első és a második táborozásom között nem volt nagy különbség – mindkettőt nagyon élveztem, jól beilleszkedtem a társaságba, és szívesen elmennék még sokszor a PT-be.

A kedvenc szekcióm a dróntábor, ahol érdekes dolgokat tanultam a drónokról. A kedvenc programjaim az esti csapatversenyek voltak. Ételek közül a pizza és a brassói volt a favoritom, amúgy minden étel ízlett, és a büfében vásárolható termékek is finomak voltak. A szállás szerintem egész jó, és a legjobb benne az, hogy van szobatársad, akivel összebarátkozhatsz. Az épületek szépek, és csak pár évesnek tűnnek. A környezet inspiráló – főleg, ha a fotóstáborba jelentkezel. Sok érdekes dolgot tanultam, a fotóstáborban szerzett tudást például hobbifotózáskor tudom hasznosítani, illetve akkor, ha profi fényképész leszek.

A szüleim nem féltettek, mert tudták, hogy egy biztonságos és barátságos környezetben vagyok. Szerintük is nagyszerű tábor a PT, ahova nyugodtan mehetek. Részt vettem már más jó táborban is, de a PT a legjobb.”

Menü