Vigyázz, kész, nyári tábor!

Táborhatás
PEOPLE TEAM tábor

Bár még csak februárt írunk, érdemes már most megtervezni a nyarat – legalábbis ami a táborokat illeti. A legjobb helyek, legérdekesebb programok ugyanis pillanatok alatt betelnek. Nézd meg, mit kínálunk!

Mellényúlás helyett

Első lépésként üljünk le és gondoljuk át a gyerkőccel közösen, mit szeretne ő és mi lenne a mi igényünk. Ha csemeténket „csak” néhány, jól körülírható dolog érdekli, könnyebb a helyzetünk. Mihez kezdjünk azonban, ha kérdéseinkre a „nem tudom” a leggyakoribb válasz? Itt jönnek a képbe a PEOPLE TEAM– (PT-) táborok, amelyek erre is megoldást kínálnak!

Változatos és színes alternatíva

A PT-táborok előnye, hogy 17-féle tematikát kínálnak, olyasmit is, ami talán elsőre nem jut a szülők és gyerekek eszébe. A nyelvi vagy sporttáborok ma már nem számítanak kuriózumnak, úton-útfélen válogathatunk ilyenekből. Fotós-, kukta- vagy éppen dróntáborból azonban már jóval kevesebb van, pláne nem egy helyen. Nem is kell messzire mennünk a fővárostól: Kecskemét a bázis, ahol egy turnusban akár 500 gyerek is elfér, és csodálatos környezetben, tartalmasan töltheti a szünidőt. Előnyös ez a megoldás, ha több testvér is táborozna, de más és más érdekli őket. A délelőttöket saját érdeklődési körüknek megfelelően, külön csoportokban tölthetik, délután és este viszont játszhatnak, bulizhatnak együtt is – így a szülők is nyugodtabbak, és persze a testvérkedvezmény is kihasználható.

Megbízható tapasztalat

Szülőként természetes, hogy bárhova is engedjük gyermekeinket, féltjük őket. A PEOPLE TEAM-táborok itt is többet tudnak a hagyományos táboroknál: 6 gyerekre jut egy táboroztató, megoldható szinte bármilyen különleges egészségügyi kérés, kezelik az ételallergia-problémákat, és 3 orvos állandóan a táborban tartózkodik. A kényelmet és biztonságot 30 000 m2 parkosított területen 400 m² közösségi tér, 15 terem a foglalkozásokhoz, 6 sportpálya és 250 szoba garantálja. Már csak a jelentkezés maradt hátra, melyet itt lehet megtenni: peopleteam.hu/jelentkezesi-lap. Hajrá, táborozók!

Deli Krisztina

Menü