Marci nyomoz

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Először arra gondoltam, hogy kinyomozom, pontosan hová és mikor is megy Lackó. Kecskemét nevét többször is hallottam már, de ez nekem nem sokat jelent. Hallgatóztam tehát a konyhában, fürdőszobában, de csak annyit tudtam meg, hogy a táborban több időpontra is jelentkezhetnek a 7–17 évesek, hiszen a PEOPLE TEAM táborai három turnusban kerülnek megrendezésre. 1 tábor, 100 alternatíva, ez a tábor szlogenje. Jó, jó ez még érthető is, de hol keressem Lackót ebben a táborrengetegben? A legjobb az lesz, ha elmegyek vele. Elbújok a hátizsákjában, és akkor nem tévesztem szem elől. Ott leszek mindig a közelében. Mit szóltok, jó ötlet?

Most már csak az étkezést kell valahogy megoldanom. A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak, egész nap frissítő gyümölccsel. Van ott valószínűleg tejecske is, amit nagyon szeretek. Lackónak nincs sem ételérzékenysége, sem ételallergiája, tehát ehet mindent. A táborban mindenre felkészült a PEOPLE TEAM, de mivel háziállatokra nem számítanak, ezért nekem titokban kell étkeznem. Állítólag minden szobában van hűtőszekrény, vagy két szobához tartozik egy. Ezt nem értettem pontosan. Majd jól körbeszaglászom. Az étkezések alkalmával a táborozók kaphatnak repetát, választhatnak más ételt. Ha Lackó repetát kér, azt el tudja hozni nekem, nyami!

Közeledik az iskola vége, hamarosan itt a nyár. Lackó szülei szerint a turnusok hamar betelnek, ezért a jelentkezést nemsokára intézik. Egy táborban 400 diák lesz együtt, a részleteket még ki kell fülelnem. Ha jól emlékszem, Lackó barátai a neten olvastak erről bővebben, mégpedig ITT. Ezen az oldalon ti is megtaláltok minden táborozási információt, feltételt, a szabályzatot és a házirendet is. Én is pont itt szerepelek, sajnos abban a pontban, ahol engem kizárnak a táborozásból. Sebaj, ha jól elbújok, akkor észre sem veszik, hogy ott vagyok. Lackó majd elbújtat a paplan alá, ahogy otthon szoktuk. A szülei sem veszik észre, ha együtt alszunk. Már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, mikor utazunk, hogyan jutunk el Kecskemétre. Ne legyen Marci a nevem, ha ezt az utazást valahogy ki nem tervelem!

Ez az írás a „Marci” sorozat 10/2. része.

Szerző: Szerencsés Melinda

Menü