Végre elhittem, hogy tudok angolul!

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Egy jó nyelvi tábor felér egy intenzív kurzussal. Eszti a PEOPLE TEAM (PT) angoltáborában járt, ahol amellett, hogy sokat tanult, szuperül érezte magát.

„Egyszer voltam a PT-ben. A legmeglepőbb dolgok: az esti programok, a büfé fizetési rendszere, illetve hogy mindig történt valami jó. A meghirdetett szekciók közül az angoltáborba jelentkeztem. Nem bántam meg, mert Mo nagyon kedves volt, és sokat tanultam tőle. Végre elhittem, hogy tudok angolul! Angolnyelv-vizsgán és a további táborokban, esetleg külföldön is hasznosíthatom az itt megszerzett tudást.

A kedvenceim az esti programok voltak, azok közül is az Animal Cannibals interaktív, játékos koncertje. Esetleg több videóst is meghívhatnának, vagy más zenekarokat. A strandolást ugyancsak szerettem. Egyedül az nem tetszett, hogy nagyon hamar elrepült az egy hét. Sok táborban voltam már, de eddig nálam a PT az első. A szüleim sem féltettek, mert megbíznak bennem, és részt vettek a tábort megelőző bemutatón – ők is akarnak jönni.

Ételek közül a pizza, a bolognai, a kakaós csiga és a pizzás bagett jött be leginkább, de minden kaja ízlett, nem vagyok válogatós ugyanis. A tábor területe és épületei teljesen rendben vannak. A környék is, kivéve a közelben lévő romokat. A szobák a tábornak megfelelőek, kényelmesek. Egyik este kint járkáltam a folyosón a sötétben. A barátom úgy állt ott, mint egy szellem, és mikor megláttam, majdnem nekirohantam.

A legviccesebb táboros élményem az, amikor kora este pár, ott megismert gyerekkel röplabdáztunk, és a két pálya között nagyon szúrós volt a fű. Amikor kiment a labda, kő-papír-ollóztunk, hogy melyikünk menjen utána. Mindenki ugrálva indult a labdáért, de én, amilyen gyorsan csak tudtam, elfutottam érte, és nem fájt utána a lábam, mint a többieknek.

Az is felejthetetlen, hogy a trambulin felé sétálva egyszer csak cipőeső ért minket. Egy másik kedves tapasztalatom szintén a trambihoz kapcsolódik: rávettem az egyik mókust, hogy szaltózzon rajta. Ügyes volt.”

Menü