Leleplezzük Gnomot!

Kérdezünk
PEOPLE TEAM tábor

Tegnap, vacsoránál épp sétálgattam a hangárban, amikor belefutottam az éppen ketchupot osztogató sporttanárba. Szóba elegyedtünk, és olyan titkokra derítettem fényt a KecskeNEWSás riportereként, amikről egy átlagos táborozó nem is álmodhat.

Ha civilben vagyok, az emberek könnyebben megnyílnak nekem. Szerencsére ez most sem történt másként. Először nagyon gyanakvó volt, folyton mondogatta, hogy meginterjúvolom, de hamar meggyőztem a kis hiszékeny lelkét, hogy csak egy sima beszélgetés lesz.

Kiderült, hogy régóta küzd a pluszkilóival, és le akar fogyni, mivel már egy ideje nem érzi jól magát a bőrében. Kemény diétára van fogva, új módszere nagyon forradalmi, és egyben veszélyes is. Még nem terjedt el egészen, és kevesen ismerik, de Gnom bármit megtenne, csak hogy elérje a megálmodott karcsú alakot.

Elárulta, hogy a szósz, amit elsőrangú ketchupként osztogat, igazából csak olcsó mártásutánzat. Egy hazugság az egész életünk itt, a PT-ben, és én tegnap lelepleztem! Milyen tökéletes álca volt az a flakon, ami azt engedte hinni, hogy minőségi fűszeres paradicsomszószt fogyasztunk, holott csak mezei ketchup van a tubusban!

Arról is beszélgettünk, milyen szabályszegéseket végez, csak hogy bosszanthassa a táborvezetőket. Elalszik őrség közben, kicsempészi hatalmas mennyiségben a kaját, beviszi a gyerekeket a kincstárba, ha szabályszegést lát a trambulinon, nemhogy rászól a gyerekekre, még be is segít nekik.

Igazi kis szabályszegővel van dolgunk! Társalgásunk után hozzájutottam egy kevés információhoz, egy nevét elhallgatni kívánó, ám megbízható forrásból. Személyazonossága megőrzése érdekében nem nevezhetem nevén, így csak Gertrúdként fogom emlegetni.

KecskeNEWSás: Mesélje el újra, hogy mit látott!

Gertrúd: Gnom gyanúsan viselkedett velem egész nap, így amikor a teniszpálya mögötti susnyásba tért be délután, bőven akadt gyanakodnivalóm. Amikor közelebb értem, megpillantottam, hogy az egyik kolléganőjével találkozott!

Egyértelműen kimondhatjuk, hogy viszonyt folytat egy ismeretlen kilétű hölggyel ez a vén szoknyapecér, és egyéb tevékenységei sem mindig megfelelőek. De zűrös élete ellenére is, ha megkérdezitek néhány diákját, kiváló tanárnak bizonyul.

László Julcsi

KecskeNEWSás-archívum

Menü