A 10+1 legkirályabb állat

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Biztos mindenki elgondolkodott már, melyik lehet a legjobb állat a világon. Most kiderül!

1.) Kecske

Igen, a kecske. Nincs vita. Gondoljatok bele: puhák, mekegnek, és még a füvet is lenyírják. A kis kecskék úgy játszanak, hogy átugrálnak egymáson többször is. Szerintem a világ legédesebb dolga.

2.) Mosómedve

Úgy néznek ki, mint a kis banditák. Mondjuk, háziállatnak nem fogadnám el, csak nézzetek rá, a szemén látszik, hogy a következő pillanatban fogja ellopni a kajádat. Igazi rosszaságok, márpedig mindenki szereti a rosszfiúkat, nincs is semmi ellenvetés.

3.) Kutya

A sablonszöveggel tudok élni, az ember legjobb barátja, de azon kívül, hogy társak, a cukiságfaktor is magasan van.

4.) Macska

A híres szívrabló duó másik tagja. Engedik a simogatást (már amelyik), és picire össze tudják húzni magukat. Tuti mindig a legforgalmasabb helyen fekszenek le egy kicsit, és szeretetéhes pillantásokat vetnek rád. Dorombolnak (!), amivel még egy tömeggyilkos szívét is meg lehet lágyítani.

5.) Vidra

A vidrák a szinkronúszók természetes megfelelői. Mindig búvárkodnak és cukin úszkálnak, de a legédesebb az, hogy ha elalszanak a nyílt tengeren, egymás kezét fogják, nehogy elsodródjanak egymástól.

6.) Indiai lúd

Ők nem egyszerű ludak, bár annak néznek ki. Eszméletlen magasan tudnak repülni, még a Himalája fölött is szállhatnak.

7.) Kiskacsa

Szigorúan csak a KISkacsa, mert sárga, pelyhes, és megacukin úszkálgat az anyukája után Lengyelországba.

8.) Láma

A lámák királyak, csak nézz rá a fejükre, és rájössz, hogy ők nem azok az állatok, akikkel kibabrálhatsz. Ezenkívül házőrzőként is lehet tartani, a betörő egyből elmenekül, ha csak meglátja a 120-130 kilós állatkát.

9.) Róka

A rókák ravaszak, meg vörösek és aranyosak. Kicsit kutyás/farkasos beütésűek, mégis van bennük egy kis macska is. Érdekesség, hogy Livus rókafarmot akar tartani (nem csak ezért írtam bele), de nem hibáztathatjuk, ki ne akarna?!

10.) Koala

A koalák ölelgetni való, édes kis állatok, akik le vannak lassulva az étrendjük miatt. Nagyon sokat alszanak, és mellesleg Valit hívjuk Koalának, szerintem egyértelmű.

11.) Panda

A panda, az panda, ennyi!

Mihócza Viki

Menü