Adrenalinbombát érzek, ha a táborra gondolok

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Fesztiválhangulat és változás. A PEOPLE TEAM nyári táborában járt Enid, aki kitűnően érezte magát a kecskeméti gyerekparadicsomban. Olvasd el a véleményét!

„Tetszett, ahogyan a turnusok vezetői bemutatták a tábort. Az esti programok, a vetélkedők és az előadások is jók voltak. Nekem minden újdonság volt, de tökéletesnek találtam a PT-t. Az egész tábor alatt viccelődtünk.

A művészeti szekciók miatt választottam a PEOPLE TEAM-et. Fesztiválhangulat uralkodott a PT-ben, ami nagyon tetszett. Volt koncert, és strandra is eljutottunk. A szállás komfortos volt, az ételek közül pedig különösen a pizzáknak és a bolognainak örültem, na és a büfének.

Hogy mit tanultam a táborban? Megtanultam tájékozódni idegen helyen, és hogy hogyan kell tüzet oltani, valamint azt, hogy hogyan lehet barátkozni, bátrabbnak, nyitottabbnak lenni, csapatban dolgozni, egyszóval változtam. Adrenalinbombát érzek magamban, ha a PT-re gondolok, és ez nem csak amiatt van, mert kígyókat is lehetett simogatni.

A szüleim féltettek, de bíztak bennem, az elmondásom alapján pedig a legjobb döntésnek gondolják, hogy a PT-ben töltöttem egy hetet. Ciki dolgok persze velem is megestek, például a hintaágyból kiestem, a függőágyról lepördültem – mindig leestem ezekről, és olyan is előfordult, hogy véletlenül egy másik szobába nyitottam be a sajátunk helyett. Arra nagyon büszke vagyok, hogy amikor csocsóztam egy mókussal, minden alkalommal nyertem. Ha egy kérésem lehetne, akkor az az lenne, hogy légyszi, lehessen nyunyókát venni!”

Menü