Sírva röhögtünk a nyunyókaszerenádon

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

A táborozás számtalan élményt adhat a gyerekeknek. Flóra mesélt honlapunknak arról, mit tapasztalt a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában.

„A PT-ben mindenki nagyon-nagyon kedves, nem gondoltam volna, hogy ennyi barátot és élményt szerzek egy hét alatt. A PEOPLE TEAM volt életem legjobb tábora.

Semmit nem változtatnék a PT-n, nekem minden nagyon tetszett. Imádtam, hogy a büfékártyámmal annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam, az ételek közül pedig minden ízlett. Bejárósként táboroztam, azaz nem aludtam ott, de szerintem nagyon otthonos a szállás, és egy táborhoz megfelelő és kulturált a környezet.

A PT-ben angol nyelvet és sok új táncot tanultam. A lányokkal mindig azon röhögtünk, hogy az egyik mókus milyen furcsán táncolt az angoltanárral. Ezt a tábort nem érdemes kihagyni! Nagyon sok közeli barátot szereztem.

Imádtam az esti programokat, nagyon sokat nevettem a társaimmal. Az utolsó napon nem mertünk részt venni a szellemidézésen, de végül együtt bementünk, és rájöttünk, hogy csak vicc az egész. A legviccesebb az volt, amikor egyik este kaszinós játék volt, és éppen a »bank« előtt álltunk, észrevettem, hogy az egyik fiú benyúlt a kalapba, és elkezdtem baromi hangosan krákogni, majd a fiú nagyon megijedt, és röhögésben tört ki, majd elment. Amikor pedig a nyunyókaszerenádot kellett kitalálni, sírva röhögtünk, és úgy ötleteltünk.”

Menü