Angoltábor Kecskeméten a PT-vel

Táborhatás
PEOPLE TEAM tábor

7 napos nyári gyerekfesztivál? IGEN: PEOPLE TEAM. Tudjuk-e, hogy jelent, mit takar ez az angol kifejezés? Számomra a PEOPLE TEAM többet takar puszta jelentésnél. Nyelvtanárként mindig a szavak jelentése mögé nézek. People: azaz emberek. Igen, de milyenek? Melyik korosztály? A táborozók 7–17 év közötti fiatalok, akik egy teamet, vagyis egy csapatot alkotva töltenek el együtt 7 napot a Kecskeméten található tábor területén. Csapatot alkotnak a táboroztatókkal, a magyarul nem beszélő nyelvtanárokkal és angolmentorokkal. A team szerves része a háttérben dolgozó rengeteg ember is, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a diákok különleges élményben részesülhessenek. Erről és egyéb tudnivalókról részletesebben is olvashattok.

Felejthetetlen nyár

Az 1990-ben létesült kezdeményezés mára már 17+1 témát kínál a különböző szekciókban. 1 tábor, 100 alternatíva – hűen a szlogenhez, itt mindenki megtalálja, amire vágyik. Kaland, felejthetetlen élmények, szórakozás, játszva tanulás, kifogyhatatlan tudásvágy kielégítése, látványos show, aktív szabadidő. A témafoglalkozások üteméről ITT tájékozódhattok.

A létszám korlátozott, ezért a férőhelyek pillanatok alatt betelhetnek. Február 20-án megnyílik a regisztrációs felület – érdemes időben dönteni, majd jelentkezni. A tematika és a programkínálat folyamatosan bővül, igazodva a mindenkori igényekhez. Természetesen a legnépszerűbbek között található az angoltábor, ami garantálja, hogy egy tini sem fog unatkozni.

Angol kaland

Welcome vagy You are welcome? Tudjuk-e, hogy mi a különbség? Milyen helyzetekben használjuk a különböző angol kifejezéseket? Hiszen igazán nem mindegy, hogy valakit szívből üdvözlünk vagy pedig egy „köszönöm”-re „szívesen”-nel válaszolunk. Ahhoz, hogy helyesen tudjunk kommunikálni idegen nyelven, ez egyre nagyobb kihívás elé állít bennünket. A PEOPLE TEAM áll a kihívások elé! Anyanyelvű csoportvezetés, magyar nyelvű mentorálás, kommunikációs foglalkozások. A célt szem előtt tartva, szórakozva tanulnak a diákok. Amikor a suliból már elég, és jön a nyár, a pihenés, a kikapcsolódás időszaka, ki akar tanulni? Nem a klasszikus „sulis” tanulásról van szó: ez tudásátadás élményekkel gazdagítva, a fiatalok érdeklődéséhez igazítva. Nézzétek meg az intenzív, beszédközpontú foglalkozásokról készült rövid videót!

Gyertek, táborozzunk együtt!

Menü