Gáz, ha nem hozok fogkefét?

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Mindenkinek megfordulhatnak a fejében az alábbi kérdések, ha táborozni indul. Mi pedig PEOPLE TEAM-kompatibilisen válaszoljuk meg a felmerülő kérdéseket, kétségeket, aggodalmakat. Ami biztos: ha először jössz a PT-be, akkor se félj, mert jó lesz, és mindenre találunk megoldást!

Milyen témák lesznek legközelebb?

2022-ben 17-féle téma közül lehetett választani. Az, hogy legközelebb milyen szekciókat indítanak a PT-ben, kiderül a tábor hivatalos weboldalán, a https://peopleteam.hu-n. Annyit elárulhatunk, hogy a jövőben is várhatók technikai, művészeti, sportos és gazdasági témák.

Hogy jutok el a táborba?

A PEOPLE TEAM nyári táborainak helyszíne Kecskemét, az NJE Homokbányai Kollégium. A tábor 1. napján, vasárnap Budapestről busz indul, amely egyenesen a helyszínre visz – ennek a költségét nem tartalmazza a tábor díja. Az utolsó napon, szombaton ugyanezzel a busszal lehet visszajutni Budapestre. Az utazás természetesen egyénileg is megoldható.

Lesznek barátaim?

Mondhatnánk, hogy csak rajtad múlik, de a PT táboroztatói igyekeznek már az első napon korban és érdeklődésben hasonló embert találni a magányosan üldögélők mellé. Persze spontán is kialakulhatnak barátságok. A PT résztvevői a tábor legnagyobb pozitívumaként a barátságok kialakulását szokták megemlíteni, úgyhogy igen, nagy rá az esély.

Miket vigyek magammal?

Váltásruhát, -cipőt, fürdőruhát (a vízi csata és a strand miatt), törülközőt, tusfürdőt, kulacsot, naptejet, szúnyogriasztó spray-t, a kedvenc alvókádat, fogkefét, fogkrémet hozz magaddal, de egy elosztó és egy ventilátor is hasznosnak bizonyulhat.

Miért hívjátok mókusoknak a táboroztatókat?

Mókamestereket kerestünk egy korábbi turnusunkba, azonban egy elírás miatt mókusmester jelent meg a hirdetésben. Aztán ez az elnevezés rövidült, így lettek a mókusok, akiket leginkább animátorként vagy segítőként lehetne jellemezni.

Mi történik, ha megbetegszem tábor előtt vagy közben?

Ha megbetegszel tábor előtt, azonnal jelezd, és visszatérhetsz egy későbbi turnusban. Amennyiben táborozás közben érzed magad rosszul, a fennmaradó napokra szintén visszajöhetsz később, vagy pedig időarányosan visszautaljuk a támogatást.

Mit tegyek, ha nem jövök ki a szobatársammal?

Van lehetőség arra, hogy átkérd magadat egy másik szobába, illetve ha mással barátkoznál össze, és megbeszélitek, akkor az is lehet, hogy egy szobába kerültök. A lényeg: keresd a szervezőket, megoldják.

Megnézhetem más szekciók foglalkozásait?

Idő függvényében betekintést nyerhetsz más témafoglalkozásokba is, de egyszerre csak egy helyen lehetsz, ezért elsősorban az általad eredetileg választott szekció óráin fogod eltölteni a délelőttjeidet. Ha nem tetszene a témád, lehetőség van máshova átmenni, de ez telítettségfüggő, ezért mindenképp kérdezz rá valamelyik szervezőnél, hogy van-e még hely, és tudnak-e fogadni.

Egyedül érzem magam, kinek szóljak?

Mókusnak vagy tanárnak – igyekeznek neked elfoglaltságot találni, valamint az is előfordulhat, hogy bemutatnak a jövőbeli legjobb barátodnak.

Lenullázódott a büfékártyám egyenlege. Hogyan tölthetem fel?

Hívd fel a szüleidet, vagy telefon hiányában szólj a büfésnek, és kérd meg, hogy telefonáljon nekik, így akár hitelezhetnek is neked, és később utalnak a szüleid. Egyébként a jelentkezési lapodra kattintva bankkártyával is feltölthető a büfétámogatási összeg a büfékártyádra – ez a legegyszerűbb, leggyorsabb mód.

Használhatok mobilt?

Nem tiltott a mobilhasználat, de jó, ha a foglalkozások alatt a szekrénybe zárva tartod. Senki nem szeretne kütyüzombikat, és nem is ezért érkeztek a táborba, hanem hogy rengeteg offline élménnyel és új barátokkal gazdagodjatok. Ha egész nap a szobában kuksolsz, magadat fosztod meg az élménytől.

Help, nem hoztam magammal fogkefét és/vagy fogkrémet!

No para, a büfében erre is gondolnak. Kérj, és adnak.

Nincs több tiszta ruhám. Vegyem fel a koszosat?

Mielőbb szólj valamelyik táboroztatónak, és gondoskodnak a ruháid kimosásáról.

Szeretnék másik csapatba kerülni, kinek szóljak?

Kérdezd meg az általad választott csapat vezetőjét, hogy átmehetsz-e. Igen lesz a válasz.

Hogyan lehet Nyunyókám?

Tedd oda magad a csapatversenyeken, és ha első helyezést értek el, akkor az érmek mellett egy-egy Nyunyókával is gazdagabbak lesztek.

Húsmentesen szeretnék étkezni, tudtok ebben segíteni, vagy éhen maradok?

A PT-ben senki sem marad éhen. Választhatsz mindenből húsmentes változatot, és ha ezt valamiért nem látod kitéve, akkor szólj egy mókusnak. Amennyiben ételérzékenységed van, a jelentkezési lapon és a tábor helyszínén, regisztrációkor is jelezd, így külön fogsz kaját kapni. A speciális ételeket a büfében veheted majd át.

Menü