Top nyári táborok 2022-ben

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Hivatalosan is véget ért a tanév, jöhet a jól megérdemelt pihenés. A kisebbek a nagyszülőknél töltik az időt, vagy napközis táborba járnak. A nagyobbak viszont bátran felkerekednek, és elindulnak egy bentlakásos táborba.

Táborozni szuper dolog!

Ezzel a gyerekek és a szüleik sem szállnak vitába. Egy tábor kiválasztásánál lényeges szempont a programkínálat. A csak szabadidős programokat kínáló táborokat kevesen választják. Egy bentlakásos tábornak a választott témán kívül is magas színvonalú szórakozást kell kínálnia, hogy a nagyvárosi gyerekek is azt mondják: igen, ezért érdemes kimozdulni.

Óriási a kínálat

A nyári tábor kiválasztása azonban néha legalább olyan nagy fejtörést okoz, mint egy családi nyaralás megtervezése. Ottalvós vagy napközis tábor legyen? A közelben maradjunk, vagy utazzunk el? Milyen témájú tábort válasszunk, és hány hétre menjünk? Évről évre több a lehetőség, és ember legyen a talpán, aki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Viszont ha jól sikerült választani, akkor aztán alig akar hazatérni a kamasz, és akár több hétre is marad.

1 tábor, 17 téma

A kecskeméti PEOPLE TEAM egyedülálló abból a szempontból, hogy 17 különböző táborfajtát kínál egy helyszínen a 7–17 éveseknek. Ezek a témák a következők: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, tánctábor és tudóstábor. Itt megtalálhatják a számításaikat a fiatal pénzmágusok, a természetbúvárok, de az irodalom, sőt a filmes világ szerelmesei is. A sok-sok téma lehetővé teszi, hogy a különböző érdeklődésű gyerekek együtt dolgozzanak. A színészek besegíthetnek a filmesek, a táncosok pedig a fotósok munkájába. A közös délutáni előadások és esti programok remek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódáshoz és az ismerkedéshez. A PT táborában napközis jelleggel vagy bentlakással is részt lehet venni, így az ország minden szegletéből, sőt külföldről is várják a kalandra vágyókat.

Menü