Több követőm lett Instán

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Mit adhat egy nyári tábor? Elsősorban új barátokat – és követőket. Ivett mesélt arról, milyennek találta a PEOPLE TEAM kecskeméti táborát.

„Kétszer voltam a PT-ben, másodszor két barátnőmmel mentem, így bulisabb volt. A helyszín nagyon tetszett, de az ételek is ízlettek, különösen a minipizza és a pizza – na meg a jégkrémek. Azokból el tudnék képzelni többfajtát is.

A PT-ben mindenki jó fej, könnyű új barátokat szerezni. Amikor a barátnőimmel a két ház között futottunk át az esőben, rengeteget nevettünk. Az esti csapatversenyek voltak a legjobbak. És a diszkó… szuper volt, lehetne minden héten, akár kétszer is. A második táborozáson nagyon vártam, de sajnos nem volt.

A táborban nyitottabb lettem, és több követőm lett Instán. Az angol kommunikációban sokat fejlődtem, de tényleg. Mindkét évben angoltáborban voltam, nagyon megszerettem az angoltanárokat és a csoporttársaimat, sokat fejlődött a beszédem, és rengeteget nevettünk az órákon. A PT-ben tanultakat az iskolában és a külföldi nyaralások során is hasznosítani tudom.

Nem féltettek a szüleim, habár egyszer anyukám azt hitte, hogy az autóban hagytam a telefonom, és nyolcszor felhívott. Egyszer ijedtem csak meg, amikor éjjel tűzriadó volt, de egyébként kedves és vicces emlékeim fűződnek a PT-hez. Például aludtunk a fűben, amíg száradt a tábla, amire aztán tehenet rajzoltunk, vagy amikor elkéstünk óráról, és cigánykerekeznünk kellett. A legaranyosabb pedig az volt, amikor megölelt egy cuki kisfiú.”

Menü