Itt a kedvenc táborod

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Hogy honnan tudjuk? Mert ismerjük a PEOPLE TEAM (PT) új generációs nyári táborait, amelyekben minden 7 és 17 év közötti diákot szeretettel várnak.

Ismerd meg te is a PT-t!

A PT alapítványi formában működik, a táborainak szervezői 1991 óta azon vannak, hogyan tudják feldobni a gyerekek nyarát, hogy egyszerre fejlődjenek és szórakozzanak. A sikereikről a visszatérő diákok aránya és a Facebook-oldalukon található kommentek tanúskodnak, amelyekben a szülők is hangot adnak a véleményüknek és a jókívánságaiknak.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„A lányunk már alig várja, hogy jövőre mehessen. Gratulálunk! A hazaindulásnál ott álltunk, és végignéztünk egy flashmobot. Alig tudtunk eljönni.” (Attila)

„Nagyon jó táborozást kívánunk nektek! Nagy ölelés és millió puszi mindenkinek!” (Györgyi)

Élménybeszámolókért katt ide!

A https://legjobbtabor.hu oldalon többek között élménybeszámolókat olvashatsz a táborozó gyerekektől, de a táboroztatókat is megismerheted az interjúk által. A PT törekszik az átláthatóságra, a világos és őszinte kommunikációra, ezért ne félj kérdezni! A szüleid is megnyugodhatnak, ha megmutatod neki az említett honlapokat. Készülj ottalvós vagy napközis táborozásra, tudd, hogy a PT-ben jó kezekben leszel. Figyeld a gyerekfesztivál hivatalos honlapját, amelyen visszaszámolnak a következő turnus indulásáig, és innen értesülhetsz először a témaválasztékról is. Süti, kacsa, király – jövőre is lesz PT.

Menü