Egyedül a koszt lehetne változatosabb

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Egy nyári tábor sem vagy fekete, vagy fehér. A PEOPLE TEAM (PT) szervezői bármilyen véleményt szívesen fogadnak, és igyekeznek azokból okulni. Egy táborozó, Ervin osztotta meg a PT-s tapasztalatait.

„Hatszor jártam a PT-ben, kipróbáltam több szekciót is: robotikatábort, angoltábort, informatikatábort és kuktatábort. Ezek közül az angoltanulás volt a leghasznosabb: azóta magabiztosabban beszélek angolul, ami jól jön a mindennapokban. Ezenkívül megtanultam alapszinten programozni, és jól használni egyes szoftvereket. A robotika érdekes volt, és összességében elmondhatom, hogy a tábor miatt igényem lett egy csomó témáról többet tudni.

A táborban nem csak tanultunk. Délutánonként szabad programok, esténként csapatversenyek és bulik voltak. A sportpályákat szabadon lehetett használni, egyszer meccs közben véletlenül fejbe dobtam egy embert labdával.

A tábori szállás normális, tiszta, pont jó. Az épületek is teljesen rendben vannak, jobb nem kell. Egyedül a tábori koszt lehetne változatosabb, de igazából ezzel sincs sok probléma, például a pizza és a gírosz nagyon finom volt.

Nem féltenek a szüleim, amikor táborozni megyek. Tudják, hogy a PT-ben töltött idő nagyszerű.”

Menü