Hamar beteltek a legjobb nyári táborok

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Már csak bejárósként lehet jelentkezni a PEOPLE TEAM kecskeméti táboraiba.

Több mint kétszázezer magyar gyerek tölti idén a vakáció egy részét nyári táborban. Ti eldöntöttétek már, melyikbe megy szemed fénye? Ha még nem regisztráltatok, könnyen lehet, hogy lemaradtok, a legnépszerűbb táborokra ugyanis már kiakasztották a MEGTELT táblát.

Ej, ráérünk arra még!

Tombol a nyár, kitört a vakáció, de hetekkel ezelőtt is lehetett sejteni, hogy nagy lesz az érdeklődés: a járványhelyzettel kapcsolatos enyhítéseknek köszönhetően nemcsak elérte a nyári táborokba jelentkezők száma a három évvel ezelőttit, de meg is haladta azt. Úgyhogy aki most kapcsol, meglehet, hogy szomorúan konstatálja, hogy a legjobb helyekre már nem lehet jelentkezni.

Na de melyik a legjobb tábor?

Azt csak mi, szülők, illetve a gyermekeink tudhatják. Talán a legfontosabb olyan tematikát választani, amely érdekli őket – a legnépszerűbbek még most is a sport- és kalandtáborok, de ezeken kívül is léteznek tematikák, egészen különlegesek is, ahol a diákok megtanulhatnak főzni, weboldalt készíteni, 3D nyomtatót használni, drónt vagy robotot építeni. Az sem mindegy, hogy hol található a tábor: ha messze van a lakóhelyünktől, érdemes ottalvós formát választani. Vannak azonban olyan táborok, amelyeknek a bentlakásos változataira pillanatnyilag nem lehet regisztrálni – a Pató Pálok itt sincsenek előnyben.

Már csak hazajárósként jelentkezhetnek

A PEOPLE TEAM kecskeméti táboraiba jelenleg kizárólag bejárósként regisztrálhatnak a 7 és 17 év közötti gyerekek. A 17 meghirdetett szekcióból háromra most sem lehet semmilyen formában jelentkezni, mivel hiába indulnak július végén az első turnusok, a kukta-, a drón- és a gamertábor már június első napjaiban elérte a meghatározott keretet. Mivel ezek a táborok eszközigényesek, a szervezők sem akarják megtenni, hogy odaállítanak még x gyereket a tűzhely vagy a számítógép mellé, akik kő-papír-ollóval döntik el, melyikőjük dolgozzon: ez nem adna akkora élményt, mint ha minden gyereknek meglenne a maga eszköze és elég ideje arra, hogy a foglalkozásokon a lehető legjobban elmélyüljön abban a témában, amelyet választott. Vannak azonban olyan PT-s szekciók, amelyekre e sorok írásakor lehet még jelentkezni: ilyen a filmestábor, a kézművestábor, a tánctábor vagy a programozótábor is, amelyekre ide kattintva tudtok regisztrálni, ha elég gyorsak vagytok.

Menü