17 tábor, 1 helyszín, 100 aktivitás

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Régebben egy kirándulás, számháború, strandolás, este pedig szalonnasütés volt a legtöbb tábor programja. A mai ifjúság ennél már többre, izgalmasabbra vágyik. Számukra hozták létre a PEOPLE TEAM szaktáborait. Az új generációs tématáborok már nem csak a tanulásról szólnak. A gyerekek egy vagy több hetes gyerekfesztiválon vehetnek részt.

A PEOPLE TEAM gyermek- és ifjúsági táborai 1991 óta kínálnak táborozást bentlakásos és napközis, illetve bejárós jelleggel. A csapat több mint száz turnust lebonyolított már. 2022-ben érkezik Kecskemétre a 25 000-dik táborozó.

Tudásanyag egész évre

A „tanulós” tábor megfelel a szülők igényeinek is, hiszen egy intenzív kurzus nyaralással egybekötve nagy segítséget jelenthet a következő tanévben. Sokan sietnek biztosítani csemetéjük helyét a legnépszerűbb csoportokban. A tanórákon első helyen szerepel a játék és a kreativitás.A idén választható témák a következők: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor. Minden szekció résztvevői azon dolgoznak, hogy a turnus végére bemutathassák egész hetes munkájuk eredményét.

Aktív kikapcsolódás

A tanulás mellett a szabadidő nívós eltöltése sem maradhat el. A nyári gyerektáborok szervezői sok éves tapasztalattal a hátuk mögött ismerik a gyerekek igényeit a kikapcsolódásra. Semmi nem kötelező, de olyan a kínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. Az elmaradhatatlan strandolás és kézműves foglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, közösségi játékok és vetélkedők futnak párhuzamosan. Esténként a gyerekzsivaj igazi nyári fesztiválhangulattá változik. Szakképzett animátorok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a helyét a csapatban és a közösség aktív tagja legyen.

Zsebpénz, de mennyi?

A szülők számára mindig fogós kérdés, hogy a nyári táborokba mennyi zsebpénzzel engedjék el a csemetéjüket. Főleg, hogy hogyan fogják ezt az összeget elkölteni. A PEOPLE TEAM kecskeméti táborában rendkívül hatékony rendszert fejlesztettek ki arra, hogy a gyerekek tudatosan kezeljék a pénzüket. A tábori büfében minden gyereknek számlája van, amelyre érdemes elhelyezni az összes zsebpénzét. A gyerekek vonalkódos, fényképes, személyre szóló kártyát kapnak, amely segítségével azonosítják őket a büfében. Nem fordulhat elő az, hogy valaki idegen kártyával vásárol. Természetesen nem kötelező a teljes összeget elkölteni, ha a turnus végén marad, azt a gyerekek visszakapják.

Menü