Mi az a Nashy City?

Mimimi
PEOPLE TEAM tábor

Nashy City egy város, amelynek polgárai élnek-halnak a nassolnivalóért. Minden intézményben, szórakozóhelyen százféle csipszből, kekszből és ropiból válogathatnak.

Tégy a városodért!

A város polgárainak azért nem jár minden ingyen. Ahhoz, hogy hozzájussanak kedvenc rágcsálnivalójukhoz, aktív polgárokként részt kell venniük a város életében. Találniuk kell egy számukra megfelelő munkahelyet. Nashy Cityben minden fellelhető, ami egy nagyvárosban kell; mindenki megtalálhatja a számára megfelelő elfoglaltságot. Az iskolában alapfokú végzettséget lehet szerezni, amellyel bárki elhelyezkedhet a gumicukorgyárban. Akik továbbtanulnak, az egyetemen akár fél óra alatt megszerezhetik a mókusdiplomát, amellyel a bank igazgatójává vagy éppen nyomozóvá is válhatnak.

Bűntény a városban

Mint minden nagyvárosban, itt is akadnak rossz emberek, akik bűntényeket követnek el. Például kifosztják a bankot, vagy elrabolják a polgármester papagáját. Természetesen nem kapják meg a váltságdíjként követelt 10 tonna csokis kekszet. A nyomozók azonnal akcióba lendülnek: szemtanúkat hallgatnak ki, aztán felgöngyölítik az ügyet. Az elkövetőket az este hátralevő részére dutyiba dugják.

Próbálj ki mindent!

Lehetsz személyi edző a konditeremben, teremőr a múzeumban, eladó a boltban, patikus a gyógyszertárban, ápoló a kórházban vagy akár írnok az irodaházban. A város tisztaságáról az utcaseprők gondoskodnak. Az utak biztonságát a kátyúzók szavatolják. Egy igazi nagyváros elképzelhetetlen metróhálózat nélkül – az egyik vonalat te is vezetheted. Az állatkertben szakképzett dolgozók gondozzák az oroszlánokat.

Megéri dolgozni!

A munkahelyeken nem csak nassolnivaló a fizetség. Minden elvégzett feladatért egy pecsét jár, amelyek a polgármesteri hivatalban ajándékokra válthatók. Ha már tele a has, és nem fér el a puttonyban több ajándék, akkor a pecsétekért többletpont is kapható. Az extra pontokkal minden dolgozó a saját csapatának esélyeit növeli a tábori kupa elnyerésére.

Menü