Mi az az AC-buli?

Mimimi
PEOPLE TEAM tábor

Az Animal Cannibals immár több mint húsz éve vendégeskedik a PEOPLE TEAM nyári táboraiban. Ricsipí és Qka MC minden évben nagy lelkesedéssel látogatnak el a gyerekfesztiválra. Izgatottan várják, hogy milyen meglepetésben lesz részük.

Bármit kérdezhetsz

A duó már délután megérkezik a táborba. Lenyomnak egy laza pingpongmeccset a tábor bajnokaival, vagy beülnek megnézni a kígyóbemutatót. A büfében népes gyereksereg gyűlik köréjük, akik tele vannak kérdésekkel. Az együttes tagjai szívesen mesélnek magukról: hogyan indult a pályájuk, milyen nehézségekkel kezdett megküzdeniük. Bármit kérdezhetsz tőlük, fényt deríthetsz a legféltettebb titkaikra is.

Ez a mi számunk?

Az Animal Cannibals-est nem csak egy szimpla koncert. A srácok levezetnek egy vetélkedőt, és bárki elhiheti, hogy nem csupán a rappelésben, de a műsorvezetésben is utánozhatatlanok. A vetélkedő mindig más. Volt már kvízműsor és táncverseny is, habár a legnépszerűbb mindig az a program, amelyen a csapatok AC-dalok szövegeit mutogatják el. A dalokat csak a közönség hallja, Ricsipí és Qka MC fülhallgatóval a fülén kizárólag a látott pantomim-előadásra hagyatkozhat. Bizony előfordul, hogy nem jönnek rá, melyik dalukat mutogatják el nekik.

Ez itt a legnagyobb buli!

A vetélkedő eredményhirdetése után kezdődik a koncert, amelyen a címben idézett refrén is elhangzik. Kicsik és nagyok együtt tolják a rapet, de belefér a vonatozás is. A Takarítónő című szám a táboroztatók kedvence: előkerülnek a felmosók és a partvisok, a kötények és a főkötők. Húszfős mókuscsapat tolong a színpadon, mindenki meg akarja mutatni, hogy ő a legjobb a takarításban.

Szelfizz a sztárokkal!

Az este végén arra is jut idő, hogy minden érdeklődő megkapja a srácoktól az aláírt képeslapot vagy CD-lemezt. Aki szeretné, a táboros kendőjére is kaphat autogramot. Ez a hatalmas buli 2022-ben sem marad el. Bármelyik turnust válaszd is, biztosan találkozol Ricsipível és Qka MC-vel. Ne maradj le az élményről!

Menü