Lépj Spielberg nyomdokaiba!

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM filmestáborának szervezői olyan fiatal tehetségeket várnak, akik szeretnének elmerülni a filmkészítés világában. Az egyetlen feltétel: légy kreatív!

Filmmániások előnyben

Szeretsz moziba járni? Az egyik legnépszerűbb időtöltésed a filmnézés? Már legalább egyszer elhatároztad, hogy forgatókönyvet írsz, producer leszel, esetleg színésznek állsz? Van, akinél ez csak kósza gondolat, és soha nem is kerül még a megvalósítás közelébe sem. Ha te ezt nem szeretnéd, nevezz be egy szuper filmestáborba!

A kamera forog

A PT-s filmestáborban először a filmkészítés alapjaival ismerkedhetsz meg. Már az első napon kamerát kapsz a kezedbe, és élesben gyakorolhatsz. Itt nincs rossz koncepció, csak közös alkotás és ötletgazdag megvalósítás. Egy négy-öt főből álló forgatócsoport tagjaként részt vehetsz egy film elkészítésének minden munkafolyamatában. A legfontosabb kamerakezelési módozatok elsajátítása után elkezdődhet a filmtekercsek tartalommal való megtöltése. Színre léphetnek az operatőrök, a riporterek és a színészek.

Ezer lehetőség

A PEOPLE TEAM gyerekfesztiválján a filmestáboron kívül még 16 szekció van. Meginterjúvolhatsz élsportolókat, drónpilótákat, esetleg faggathatsz ifjú brókereket vagy a legkülönbözőbb vendég előadókat. Készíthetsz horrorfilmet, westernt vagy akár sci-fit is. Ha kedved van, forgathatsz dokumentumfilmet a kólásüvegek életéről, de megörökítheted a tábor életének legizgalmasabb és legfontosabb pillanatait is.

Ugródeszka a világra

A tábor remek lehetőség azok számára is, akik a gimnáziumi éveik után filmezéssel, forgatókönyvírással szeretnének foglalkozni. Itt bepillantást nyerhetsz a filmszakma kulisszái mögé, s amennyiben a nyár elmúltával is vonzónak találod ezt a pályát, már előnnyel indulsz az itt szerzett hasznos tapasztalatokkal a tarsolyodban. Azután pedig… lehet a csillagos ég a határ – vagy akár egy hollywoodi filmsiker.

Menü