Hétévesen táborba? Simán!

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Minden gyerek más és más. Vannak olyanok, akik már az első osztály után vagányan elindulnak egy bentlakásos táborba, és egyáltalán nem zavarja őket, ha nem a mama takarja be őket esténként. Vannak olyanok is, akiket kamaszként sem lehet rávenni arra, hogy akár egy napot is távol töltsenek a jól megszokott környezetüktől.

Örökmozgók és kalandorok

Kisgyerekünknek a legtöbb esetben még könnyen választjuk ki a megfelelő tábort: ha szeret színezni, festeni, akkor irány a rajztábor. Ha imádja a focit, esetleg még a ritmusérzéke is jó, kiváló döntés bármilyen sporttábor vagy tánctábor. A tudóstáborokba rengeteg kalandvágyó kisiskolás jelentkezik, hiszen ki ne szeretne Indiana Jonesként részt venni egy ásatáson, vagy éppen vulkánt készíteni?

Kis gyerek = kis gond, nagy gyerek = nagy gond

Ahogy azonban nő a gyerek, egyre több szempontot kell figyelembe venni, amikor felmerül a kérdés, hogy hol és mivel töltse a szünidőt. Ráadásul már ő maga is határozottan beleszól a választásba, emellett a kritikai érzéke is egyre fejlettebb. Ott van még a barátok kérdése: ebben a korban egyértelmű, hogy haverok nélkül nincs nyár! Kétségbeesni azonban ekkor sem kell, hiszen formálódó kiskamaszunk számára is rengeteg lehetőség van kellemesen tölteni a nyarat.

Mindent egy helyen

A PEOPLE TEAM kínálatában már évek óta szerepel a programozás, a 3D tervezés, a robotika és a drónépítés. A számítógépes játékokat kedvelők a gamertáborban válthatják meg a virtuális világot. A filmes- és a fotóstábor résztvevői kamerával a kezükben fedezik fel környezetüket. Akik a művészetekhez vonzódnak, választhatják még a színészetet vagy az írótábort is, de a teljes választék elérhető az alapítvány honlapján.

Menü