Kaland, tábor, film

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Hogyan lehet lekötni egy tizenévest, aki falja a filmeket? Egyszerűen: a válasz a filmestábor. Ha legszívesebben mindig moziban ülnél, vagy ha szeretnéd te is megírni a saját forgatókönyved, akkor itt a helyed!

Háromhetes fesztivál

A Kecskeméten megrendezett PEOPLE TEAM-tábor nemcsak napközis, hanem egyben és elsősorban bentlakásos tábor. Július végén és augusztus elején kreatív, alkotókedvvel teli gyereksereg népesíti be a homokbányai campus épületeit és sportpályáit. Vannak srácok, akik akár három hetet is itt töltenek.

Segítenek a profik

A PEOPLE TEAM meghívott oktatói – filmes, médiás szakemberek – támogatják a filmestábor tizenéves résztvevőit a filmkészítés fortélyainak elsajátításában a képrögzítéstől a vágáson át az utómunkáig. A táborhoz előképzettség nem szükséges. Az eszközöket – profi kamerákat, világítást, vágószoftvert – a szervezők biztosítják. Minden táborozó kipróbálhatja magát forgatókönyvíróként, operatőrként, vágóként, színészként vagy rendezőként. A turnus utolsó napján az elkészült produkciók egy egész estés filmes díjátadón mutatkoznak be.

20 téma, ezernyi lehetőség

A táborozók 17 szekcióból választhatnak. Az ország minden részéből érkeznek angol nyelvet, számítástechnikát, fotózást vagy éppen robotikát tanulni vágyó fiatalok. Az örökmozgók sportot vagy táncot választhatnak. A szervezők lehetővé teszik, hogy a különböző témacsoportok résztvevői megismerjék egymást. Nem elképzelhetetlen, hogy a fiatal filmesek a kuktákkal, a táncosokkal vagy a színészekkel dolgoznak össze egy-egy közös videó érdekében. A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók alakítják a saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el.

Ne habozz, jelentkezz!

Nemcsak a közös munkára, hanem a szórakozásra is rengeteg lehetőség adódik: versenyek, koncertek, bulik várják a gyerekeket reggeltől estig. Ezen a nyáron tehát nem kell választani a képernyő és a kaland között. Ne maradj le te sem az év bulijáról, kattints a honlapra, és biztosítsd be a helyed!

Menü