Milyen tábor való neked?

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Kicsiktől a nagyokig mindenkinek szuper nyári elfoglaltság egy bentlakásos vagy bejárós nyári tábor. Gördíts az életkorodhoz, és meglátod, milyen tábort javaslunk!

6–8 éveseknek

Ne gondold, hogy kicsi vagy a táborozáshoz! A PEOPLE TEAM-táborokban te is megtalálod a neked való programokat. Délelőtt kézműveskedhetsz, sportolhatsz, de remek a kuktatábor is: ha folyton a konyhában kotnyeleskedsz, megkóstolod a félig kész levest, vagy titokban megcukrozod a túrós tésztát, akkor a kuktatáborban a helyed, ahol a turnus végén a kuktacsapat hatalmas adag süteményt süt a többi táborlakónak. Különösen népszerű a kicsik körében a játéktábor. A tábor programja nem hasonlít az otthoni legózáshoz vagy társasozáshoz: lehet szabadon építeni, játszani, de a középpontban a csapatmunka áll. Vonatok, terepasztalok, filmfigurák, munkagépek, épületek és űrhajók szerepelnek a játéktáborosok kiállításán. Ne ijedj meg az ottalvástól! Ha nem megy az elalvás, a táboroztatók bármelyike szívesen olvas neked esti mesét. Ha semmiképpen nem szeretnél a táborban éjszakázni, akkor van lehetőség arra is, hogy esténként hazamenj.

9–12 éveseknek

A Kecskeméten választható 17 téma közül bármelyiket is nézed ki magadnak, biztosan rengeteg sikerélményben lesz részed. A drónépítéstől a robotikáig, a filmezéstől a programozásig bármiben részt vehetsz. Ha érdeklődsz a természettudományok iránt, akkor neked ajánlott a tudóstábor. A tábor programján sok-sok kísérlet és kirándulás szerepel. Ellátogathatsz a vadasparkba és a planetáriumba is. Az éjszakai csillagvizsgálat minden évben a legnépszerűbb elfoglaltság. Találkozhatsz középkori lovagokkal és vakvezető kutyákkal, de akár íjásztanfolyamon is részt vehetsz. Ha gamer vagy, akkor elképzelt világokban építhetsz városokat vagy teljesíthetsz küldetéseket.

13–17 éveseknek

Tévhit, hogy egy nyári táborban nem érzik jól magukat a kamaszok. Természetesen vannak észszerű szabályok, de az időd jó részét magad oszthatod be. A délelőtt tanulással és alkotással telik, de délután és este a tábor hatalmas fesztivállá változik. Egymást követik a bemutatók, show-műsorok, versenyek. Bűvészek, állatidomárok, sportolók és hagyományőrzők érkeznek minden turnusba, hogy bemutassák hobbijukat. Az összes többi téma mellett neked is ajánljuk a kéthetes színházi kurzust. A szituációs gyakorlatok, színészmesterség és egyéb kreatív foglalkozások célja és eredménye a második hét végén egy előadás, amelyet az egész tábor és az érdeklődő szülők is megtekinthetnek. Ha számítógépguru vagy, akkor beleáshatod magad a programozás, a 3D tervezés, a drónépítés és a robotika rejtelmeibe. A filmestáborban egy hét alatt leforgathatsz egy kisfilmet. A fotóstáborban megtanulhatod az analóg és a digitális fényképezés alapjait. Az sem baj, ha nincs fényképezőgéped vagy kamerád, a szervezők ugyanis profi felszerelést biztosítanak számodra.

Menü