3 szuper nyári tábor lányoknak

Témablokk
PEOPLE TEAM tábor

Ha egy igazi kis hercegnő anyukája vagy apukája vagy, akkor olyan nyári programmal kell lekötnöd a csemetédet, amiben elegendő figyelmet kap. Kiélheti kreatív, művészi vagy szereplési vágyát. Íme három nyári tábor, amely garantáltan tetszeni fog a kis- és a nagylányoknak is.

Színésztábor

A színészpalántáknak egy perc szabadidejük sincsen. Éjszakába nyúlóan tanulják a szöveget, gyakorolják a jeleneteket. Készülnek előadások a táborkörnyéki mezőn, a Hangárban, de a színészek termében is. Színészhallgatók és fiatal művészek érkeznek a táborba, hogy átadják tudásuk legjavát. A munka komolyságát jelzi, hogy csak 13 éves kor felett ajánljuk a színházi tábort, mert az előadások kemény munkát igényelnek. A színházi tábort csak két hétre lehet választani, hogy elegendő idő legyen a minőségi munkára.

Kézművestábor

Minden nyáron előkerül alapanyagként az agyag, a textil, a gyapjú, a kő, a fa és a viasz. Akvarellfestmény vagy ceruzarajz, csendélet vagy önarckép, gyertyaöntés vagy tűzzománc – bármi kipróbálható, a gyerekek igényei szerint. Készülnek az anyunak, apunak meg a kistesónak szánt hamutálak, csuprok és állatfigurák. A másik nagy kedvenc a pólófestés. Mindegy, hogy fénymásoltak a minták, vagy szabad kézzel rajzoltak, de előbb-nem lesz olyan rajzfilmhős, amelyet ne öntenének textilfestékbe.

Tánctábor

Mi lehet jobb szórakozás nyáron, mint egy tánctábor? A legtöbb kislány imád táncolni, ütemre mozogni, és nyugalom – mindenki jó ritmusérzékkel rendelkezik, elég csak gyakorolni. A PEOPLE TEAM szakavatott tánctanárai mindenkinek segítenek megismerni és megszeretni a különféle táncokat, legyen szó hiphopról, jazztáncról, akrobatikus gimnasztikáról vagy társastáncról. A tánctáborban a lányok (és persze a fiúk is) elsajátíthatják a társastáncok vagy a show-tánc alapjait, ám ha bárkit a zumba vagy a hastánc érdekel, ezekből is kínálnak ízelítőt.

Menü