Sportolj, mozogj, fesztiválozz!

Témablokk
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban nemcsak a szabadidős programok, hanem a tanórák jó része is a friss levegőn zajlik.

A legkisebbeknek még lételeme a mozgás, de egy bizonyos kor után nehéz ellenállni a laptop és a tablet csábításának. Sok gyerek hajlamos a nyári szünetet egy hűvös szobában tölteni a számítógépével szimbiózisban. A PEOPLE TEAM nyári gyerekfesztiválján 2022-ben is garantáltan elszakad a gyerkőc az elektronikus szerkentyűktől, sőt a létezésükről is megfeledkezik.

Sporttábor

A nyári időszak pompás lehetőséget ad arra, hogy gyermekünk számos sportággal megismerkedjen. A sporttáborok 30-40 gyerek részvételével indulnak, a srácok többféle mozgásformát is kipróbálhatnak. Minden adott a sokszínűséghez: műfüves focipálya, strandröplabdapálya, kosárlabdapálya és teniszpálya is van. Ezenkívül minden táborba érkeznek meghívott vendégek, akik ritkábban űzött sportágakat mutatnak be, mint pl. rögbi, floorball, aikidó vagy capoeira. A táborban kötetlen módon, edzők segítségével ismerkedhetnek meg közelebbről népszerű vagy ritkább, ám különleges sportágakkal. Nagy melegben alap a strand a kecskeméti csúszdaparkban, de a trambulinokon is ugrálhat bárki. Rossz idő esetén a kondi- és az asztalitenisz-terem is rendelkezésre áll.

Rongylábúak csapata

A táncok közül több stílust és műfajt is kipróbálhatnak a táncos lábú táborozók. A turnusok végén pedig jön a bemutató, amelyen az egész tábor részt vesz. Az előadások felvétele felkerül az internetre, de a szülők is ellátogathatnak a táborba, ha élőben szeretnék követni csemetéjük első fellépését. Nem minden gyerek egyformán ügyes vagy tehetséges. Van olyan, akinek kevés az önbizalma, csak félve próbálkozik bármivel. A táborban a csapatmunka és az összetartás a lényeg. A koreográfiát közösen találja ki a csoport, kezdőktől a profikig, mindenkinek élmény lesz!

Angolóra a fűben

Aki nem délelőtti témának választja a sportot vagy a táncot, az sem csak a padban ücsörög egész nap. A nyelvórákat sokszor tartják az udvaron vagy a városban. A kis kukták látványpékséget állítanak fel az egyik teraszon, a többi táborozó legnagyobb örömére. A tudóstábor résztvevői rengeteget kirándulnak: ellátogatnak a vadasparkba és igazi ásatásra is. Még a 3D konstruktőrök is kiköltöznek egy árnyas fa alá, hiszen madárcsicsergésre jobban sikerül a koponyanyomtatás is. Minden téma résztvevői megtalálják a módját, hogy a lehető legtöbb időt töltsék a friss levegőn.

Pörgés ezerrel

Délután és este változatos és mozgalmas programok várják a gyerekeket: akadálypálya, tábori olimpia, lovagi torna, bemutatók, meghívott művészek és előadók. Azok a gyerekek, akiknek nem a szíve csücske az izmok dolgoztatása, még mindig válogathatnak a szórakoztatva megmozgató programtípusok közül. Művészek, tudóspalánták, informatikusok, színészek, gamerek mind megtalálják a helyüket a PT-ben. Az összes résztvevő ugrálhat az óriástrambulinon, de kipróbálhatják magukat úszásban, teniszben, bowlingban, karatebemutatón, aikidóedzésen és kviddicsmeccsen is. A tábor egyik fő közösségi élménye a tábortánc, amelyet mindennap legalább egyszer eltáncolnak együtt. A telefonok és a tabletek általában a szekrényben lapulnak, csak esténként kerülnek elő, a napi élménybeszámolók idejére.

Menü