4 tábor általános iskolásoknak

Keverve
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Bentlakásos és napközis nyári táborok 6 éven felülieknek az ország minden tájáról: játéktábort, animációs, kaland- és tudóstábort ajánlunk.

Csak nemrég kezdte el a gyermeked az iskolát, és még sosem járt nyári táborban? Teljesen érthető, ha eleinte félve gondolsz a táborozásra, és közben az is aggaszt, hogy meg kell oldanod a gyermekfelügyelet kérdését, illetve szeretnéd, ha csemetéd hasznosan és élménydúsan töltené el a vakáció heteit. Segítünk felmérni a nyáritábor-kínálatot, te pedig válaszd ki a gyerkőccel közösen, melyikre menjen! Az alábbi ajánlóban négy olyan tábort említünk, amelyek mindegyike általános iskolásoknak (is) való, a döntés megkönnyítése érdekében árakat és helyszíneket is írtunk a táborokhoz.

1. Játéktábor

Logikai feladványok, társas- és kártyajátékok, szabadulószoba és minden, ami játék – a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborában egy teljes hét a játékok bűvöletében telik. Legyenek a diákok csapatjátékosok, vagy részesítsék inkább előnyben az egyéniben nyomulást, a PT-ben az a jó, hogy semmi sem kötelező, minden a gyerekek jóllétét szolgálja, miközben szinte észrevétlenül okosodnak, ráadásul a szociális készségeik is fejlődnek. A reggeltől kora délutánig tartó, kis csoportban megvalósuló foglalkozások után a gyerkőcök szabad programok tucatjai közül választhatnak, és megismerkedhetnek a többi táborlakóval is. A kecskeméti táborban bejárósként és bentlakóként is részt lehet venni; a költségek a napi háromszori étkezésen felül a korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztást is magukban foglalják.

Korosztály: 7–17 év közöttiek

Tábortípus: napközis vagy ottalvós

Részvételi díj: 41.000 (bejárósoknak) – 82.000 Ft (bentlakóknak; az elhelyezés kétágyas kollégiumi szobákban történik) – testvér- és barátkedvezmények elérhetők

Helyszín: Kecskemét

Bővebb infó: https://peopleteam.hu/taborok/jatektabor-nyari-tabor/

2. Rejtélyek földje animációs tábor

Ebben a budapesti kreatív táborban a gyerekek délelőttönként sétálnak, délutánonként pedig kisfilmet készítenek. Párosával és kis csoportban is alkothatnak a művészpalánták, akik megismerkednek a stop-motion technikával, és a drámajáték-foglalkozásoknak köszönhetően a történetvezetésben is elmélyedhetnek.

Korosztály: 7–14 év közöttiek

Tábortípus: napközis

Részvételi díj: 40–43.000 Ft (testvérkedvezmény elérhető)

Helyszín: Budapest, XI. kerület

Bővebb infó: https://taborfigyelo.hu/tabor/4329/REJTELYEK-FOLDJE-Animacios-tabor

3. Bakonyi kalandtábor

A hatnapos, bentlakásos kalandtábort elsősorban a természet és a testmozgás kedvelőinek ajánljuk. 13 év alatti iskolásokat várnak a szervezők; a részletes programleírás a tábor hivatalos honlapján (lásd lentebb) érhető el.

Korosztály: 8–13 év közöttiek

Tábortípus: ottalvós

Részvételi díj: 52.000 Ft (három- vagy négyszemélyes sátorban elhelyezéssel) – 69.000 Ft (faházas elhelyezéssel) – testvérkedvezmény elérhető

Helyszín: Kislőd (Veszprém megye)

Bővebb infó: http://www.bakonyikalandtabor.hu

4. Tudóstábor

Ha a gyermekedet sok minden érdekli, nem tud egyetlen témát választani, amellyel napokon keresztül foglalkozna, akkor a PEOPLE TEAM (PT) tudóstáborában a helye, ahol a résztvevők ellátogatnak állatkertbe, kutyamenhelyre, múzeumba, egy régészeti feltárás helyszínén csontokat keresnek, a csúszdaparkban vízi csatáznak és strandolnak, a tábor területén pedig kémiai kísérleteket végeznek, csillagokat figyelnek, versenyeznek, és mindeközben sok-sok új barátot szereznek.

Korosztály: 7–17 év közöttiek

Tábortípus: napközis vagy ottalvós

Részvételi díj: 41.000 (bejárósoknak) – 82.000 Ft (bentlakóknak) – testvér- és barátkedvezmények elérhetők

Helyszín: Kecskemét

Bővebb infó: https://peopleteam.hu/taborok/tudostabor-nyari-tabor/

Menü