A táncon innen és túl

Témablokk
PEOPLE TEAM tábor

Koreográfia 1 hét alatt: a PEOPLE TEAM kecskeméti tánctábora júliusban és augusztusban várja a 7–17 éves gyerekeket. Jelentkezz ottalvósan/bejárósan!

A barátaid is tudják rólad, hogy ha megszólal a zene, azonnal elkezdesz ritmusra ringani? Már egy-két appot is telepítettél azért, hogy profibban mozogj? Kétségkívül hasznosak a hasonló alkalmazások, azonban valódi fejlődést abban az esetben érhetsz el, ha egy tanár szemtől szemben instruál, és így tökéletesíti a mozdulataidat. Amennyiben még suliba jársz, és ódzkodsz a tánciskoláktól, vagy nem tudnál rendszeresen részt venni az óráikon, illetve vonz annak a gondolata, hogy egy csoportszinten elsajátított koreográfiát bemutass emberek előtt, akkor neked találták ki a tánctáborokat!

Egy hét a paradicsomban

A PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti nyári táborai három évtizedes múltra tekintenek vissza. Közöttük néhány éve megtalálható a tánctábor, amelyről itt olvashatsz részletesebben, továbbá pillanatképeket is láthatsz: https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/. A PT tánctáborába ottalvósan és bejárósként egyaránt lehet jelentkezni; mind a három turnus egy-egy hetet vesz igénybe, ami teljes ellátást, orvosi felügyeletet, ételallergiákra figyelést, bentlakásosként kétágyas szobában történő elszállásolást is magában foglal. A szervezők olyan 7 és 17 év közötti gyerekeket várnak a táborba, akiknek a hobbijuk a tánc, és szívesen töltenének egy hetet egy szuper közösségben, hasonló korú és érdeklődésű diákokkal együtt. A hétnapos turnusok végén a táborlakók bemutatják a megtanult koreográfiát, amelyben lesznek többek között show-tánc-, zumba- és hastáncelemek is. A lényeg a mozgás és annak örömöt okozó hatása. A PT-ben nem létezik, hogy valaki lemarad vagy nincs kedve, mivel a csoportdinamika, a jó hangulat és az egyéni kéréseknek teret adás miatt működik a tábori flow.

Nem csak tánc

A PT alapítványa idén is tucatnyi táborral készül: a táncos szekción kívül még tovább 16 tábor foglalkozásai valósulnak majd meg a helyszínen, az NJE Homokbányai Kollégium campusán. A tematikus órák reggel kezdődnek és kora délutánig tartanak, ezt követően szabad programok sokasága közül válaszhatnak a résztvevők. A PT-ben sosem áll meg az élet, állandó a mozgás, a zizegés – ez az, ami garantáltan elűzi az unalmat. A sportpályákat kedv szerint használhatod, mellettük workshopokat tartanak, elmehetsz a csúszdaparkba, és egzotikus edzésformákat is kipróbálhatsz. A „szomszédos” PT-táborok tanulóival is bandázhatsz, bepillantást nyerhetsz a foglalkozásaikba, az esti csapatversenyek és bulik pedig az eddigi vélemények alapján (ezekért lásd a https://legjobbtabor.hu honlapot) különösen népszerűek.

Jelentkezz, amíg lehet!

A PT táboraiba már február közepén elindult a regisztráció, ezért érdemes mielőbb regisztrálni ide kattintva, nehogy kimaradj a jóból. Nyugtasd meg a szüleidet, hogy remek programok és befogadó társaság vár, nem mellesleg pedig a részvételi díj SZÉP-kártyával is fizethető, valamint elérhető testvér- és barátkedvezmény, ha egyszerre többen jelentkeztek. Vedd észre a tutit, és próbáld ki a legpörgősebb nyári tábort!

Menü