Hogyan lett a TÁNCTÁBOR?

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban alap, hogy az érkezés és a távozás napján egész nap, a többi napokon pedig legalább délutánonként és gyakran este is szól a zene a Hangárban. Rendszeresen kialakulnak a legújabb slágerekre táncoló csoportok. A záróparti elengedhetetlen eseménye a táncverseny újságpapíron, a limbóhintó és a tanárok zumbabemutatója.

A tábortáncot mindenki megtanulja már az első napon. A tábor vége felé már a legfélénkebbek is ropják az egyszerű mozdulatokból álló, ám lelkesítő lépéssort. A tábortánc mestereiből alakult ki a táncosok délelőtti szekciója. 2022-ben már profi táncoktatók segítségével készül a 20-25 fős csapat a turnus végi bemutatóra.

A show a hiphop, a jazztánc, a salsa és az akrobatikus rock and roll elemeiből épül fel. A koreográfiát közösen találja ki a csapat, a részvételhez előképzettség nem szükséges. A változatos, bonyolultabb és könnyebb részekből álló előadásban a kezdőktől a profikig minden táncos szerephez jut. Az előadásról felvétel készül, amely felkerül az internetre, ám a bemutatót az érdeklődő szülők élőben is megtekinthetik.

Bővebben erről a szekcióról: https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/

Menü