A Star Warsnál egyszerűbb

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Programozz, építs robotot a PT robotikatáborában! Nyári táborok 7–17 éveseknek.

Értelmesen szeretnéd eltölteni a nyarat? Akkor látogass el a PEOPLE TEAM gyerektáborainak valamelyikébe! Ha tetszik a felhozatal – amelyet itt találsz –, több szekcióra is ellátogathatsz. A PT 2022-ben 17 témával készül, három turnusban (egy turnus ideje hét nap, hat éjszaka), mindezt Kecskeméten, az NJE Homokbányai Kollégiumának hatalmas területén, ottalvósan és bejárósan egyaránt igénybe vehető formában.

Évről évre a nagy kedvencek egyike a robotikatábor. Miért szeretik a gyerekek kortól és nemtől függetlenül ezt a tábort? Mert elkészíthetik a saját önjáró szerkezetüket. Na ne egy Star Wars-bonyolultságú modellre gondolj, hanem egy egyszerűbb robotra. Minden az ötleteléssel kezdődik, aztán a programozással folytatódik. A PT-ben az összes résztvevőnek sikerélménye van, ezt segítik elő az 5-10 fős csoportokban végzett foglalkozások. Nincs olyan, hogy működésképtelen ketyerével térsz haza – ehelyett sikerélménnyel, rengeteg tapasztalattal és új barátokkal számolhatsz. A PT mindegyik szekciójában reggeltől kora délutánig tartanak a tematikus foglalkozások, amelyek során egyedül is dolgozhatsz, illetve egy csapathoz is hozzácsapódhatsz. A lényeg, hogy tervezz, valósítsd meg az elképzeléseidet, és érezd jól magad. Az elméleti gyorstalpaló után megtudod többek között, hogy mi fán teremnek az áramkörök, a LED-ek és a motorok, és ami a legjobb, hogy megtanulod ezeket használni, valamint otthon is eldicsekedhetsz az alkotásoddal. Nézz pillanatképeket a PT robotikatáboráról ide kattintva: https://peopleteam.hu/taborok/robotikatabor-nyari-tabor/.

Persze nem egész nap fogsz építeni, délutánonként és esténként ugyanis programok tucatjai várnak a PT-ben – lehetőséged lesz strandolni, sportolni, előadásokat hallgatni, csillagokat figyelni. Jó buli lesz, meglátod. Ha nem egyedül jönnél, hanem a tesóddal vagy a barátoddal, még kedvezményt is kaptok, és bentlakásos táborozás esetén kérhetitek, hogy ugyanabba a kétágyas szobába kerüljetek. A szülőknek jó hír, hogy SZÉP-kártyával is fedezhető a táborozás költsége. Keressétek fel a PT honlapját, és tudjatok meg többet a gyerekparadicsomként is jellemzett új generációs táborról!

Menü