Egyhetes buli billentyűzettel

Témablokk
PEOPLE TEAM tábor

Informatikai és programozótábor 9 és 17 év közöttieknek. Nyaralj okosan Kecskeméten!

Ha van olyan szakma, amelyik változatlanul keresett, és folyamatosan naprakész ismereteket kíván, az a programozóké. Ahhoz, hogy ne a felsőfokú tanulmányaid elkezdésekor találkozz először kódokkal, nem árt, ha tudatosan készülsz a pályára – a PEOPLE TEAM programozótábora kiváló alapot nyújt ahhoz, hogy a későbbiekben elmélyülj az informatika világában. Elég, ha 9 és 17 év közötti vagy, és van kedved egy (vagy kettő, esetleg három) nyári hetet eltölteni Kecskeméten, a júliusban és augusztusban induló turnusok valamelyikén. Tudj meg többet a programozótáborról ide kattintva: https://peopleteam.hu/taborok/programozotabor-nyari-tabor/.

A PT tábora jól felszerelt (értsd: nem kell magaddal hoznod a laptopodat, illetve természetesen a PC-det sem), hiszen minden programozótáboros résztvevőre jut egy gép. Az 5-6 fős csoportokban bőven lesz idő mindenki óhaj-sóhaját kibeszélni, a fiatal, többségében egyetemista oktatók pedig garantálják, hogy nem az előző évezred trendjeit fogjátok átnyálazni a délelőtti foglalkozások során. A PT „tanórái” gyakorlatközpontúak, azaz mindent kipróbálhatsz, megtapasztalhatsz a billentyűk megragadása által. Így jobban rögzülnek az ismeretek, és otthon is gyakorolhatod a programozótáborban tanultakat. Készíts weblapot, animálj 2D-ben vagy 3D-ben, ismerd meg a C++ és a C# nyelveket, és kérdezz bármit! A rövid elméleti bevezetést követően lehetőséged lesz egyéni kéréseid megvalósítására. Gondold végig, mit szeretnél létrehozni, és váltsd valóra elképzeléseidet a PT táborában!

A PT informatikai tábora közel sem olyan, mint egy számítástechnika-óra a suliban. Sokkal izgalmasabb, szabadabb, ráadásul a kora délutánig tartó foglalkozások után azt csinálhatsz, amit szeretnél: a PEOPLE TEAM mindig legalább egy tucat szekcióval készül (2022-ben 17 tematikával), így turnusonként több száz gyereket fog össze, egyszóval kiváló alkalmat kínál a barátkozásra.

A PT-ben buli az élet, hiszen az ottalvósan és bejárósként egyaránt elérhető táborokban délutánonként lehetőség van strandolásra, előadások hallgatására, kutya- és kígyósimogatásra, versenyzésre és még számos programra. Az élményekről beszéljenek azok, akik jártak már a nyári táborban: a https://legjobbtabor.hu oldalán számos tapasztalatot olvashatsz, valamint a tábori segítőket, a mókusokat és a tanárokat is megismerheted az interjúk alapján. Akár most azonnal regisztrálhatsz a PT-be, ehhez keresd fel az alapítvány honlapját.

Menü