Hogyan lett a DRÓNTÁBOR?

Témablokk
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPL TEAM-táborokban igyekszünk a nyár összes emlékezetes pillanatát megörökíteni. Fotósok és filmesek járják folyamatosan a tábort, hogy felvegyenek minden fontos – vagy nem is annyira fontos – eseményt. Az utóbbi években drónok segítségével már légifelvételek is készültek a színes kendőket lobogtató gyerekseregről vagy a PEOPLE TEAM betűit formázó emberkígyóról.

A drónokat jórészt a filmestábor résztvevői kezelték elképesztő lelkesedéssel és szakértelemmel. Egyértelműnek tűnt, hogy külön szekciót kell létrehoznunk a drónépítők és a pilóták számára, hogy minél több táborozó kipróbálhassa, milyen megépíteni, majd irányítani egy repülő szerkezetet.

A drónozás témáját választó gyerekek megtanulják a szimulációs programok használatát. A fordulatszám-szabályzók, a motorok és a repülésvezérlők összetett, nem ritkán pedig kifejezetten bonyolult világában nem könnyű eligazodni, de a turnus végére minden táborozó működő, reptethető drónokkal büszkélkedhet. A dróntáborosok bemutatóját a tábor utolsó napján az egész tábor, sőt a szülők is megtekinthetik.

Ha többet szeretnél tudni erről a táborról, kattints ide: https://peopleteam.hu/taborok/drontabor-nyari-tabor/

Menü