Nyelvtanulás nyáron?

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

Jó lenne egy jegyet javítani angolból? Nem szeretnéd elfelejteni az év közben tanultakat? Szeretnéd jobban érteni a Netflix-filmeket? Nem lehetetlen nyáron sem az élvezetes gyakorlás. Egy szuper angoltáborban nemcsak nyaralhatsz, de az angolod is fejlődik.

Hányan lesztek?

A PEOPLE TEAM kínálatában található angoltábor garantálja, hogy a könnyedén, stresszmentesen, a képességeidnek megfelelően haladj az angol nyelv elsajátításában. 2022-ben turnusonként már előreláthatólag körülbelül 150 gyerek választja az angolt. A kezdőktől a haladókig, a kisiskolásoktól a kamaszokig minden táborozónknak megtaláljuk a megfelelő csoportot.

Mennyit kell tanulni?

A táborban napi 3-4, projektalapú, kommunikációközpontú nyelvi foglalkozáson vehetsz részt, közben 30 perces szünetekkel. Itt nincs vizsgáztatás, feleltetés, számonkérés – közösen, csapatokba szerveződve oldjátok meg a feladatokat. Az angolszekció mentoraival és (magyarul nem beszélő) angoltanáraival együtt értékeltek és ellenőriztek, egymást is támogatva a hibák kijavításában. Házi feladat nincs, a délelőtti tanulás után a délután és az este a felhőtlen kikapcsolódásé.

Milyen csoportba kerülsz?

Hogyan lehet beosztani ennyi, különböző iskolából érkező és más tudásszinttel rendelkező gyereket? Külföldi tanárainkat 3 magyar anyanyelvű mentor segíti, akik egy profin felépített szintfelmérő rendszer segítségével alakítják ki a lehető leghomogénebb csoportokat. Az angoltudásodat szóban és írásban is felmérik. Ez nem vizsga, inkább beszélgetés, játékos ismerkedés. Az órák kizárólag angolul zajlanak. A középpontban a beszédkészség és a szókincs fejlesztése áll.

Mi lesz a szórakozással?

A tanulás mellett a szabadidő nívós eltöltése sem maradhat el. A PEOPLE TEAM kecskeméti helyszínén alapvetés a választás szabadsága. Semmi nem lehet kötelező, de olyan a programkínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. Az elmaradhatatlan strandolás és kézműves-foglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, közösségi játékok és vetélkedők futnak párhuzamosan. Esténként aztán a gyerekzsivaj igazi fesztiválhangulattá változik. Csapatversenyeken próbálhatod ki magad, koncerteken és zenés bulikon szórakozhatsz.

Menü