Főleg a bulik pénteken

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Luca szinte „törzstáborlakónak” számít a PEOPLE TEAM-ben, azaz a PT-ben. A kecskeméti új generációs táborok a kedvencei, és most azt is elárulja, hogy miért.

„2021-ben volt a hetedik táborom. Első évben senkit nem ismertem, most meg szinte mindig ott vannak a barátaim, akiket ott ismertem meg. A testvéremmel és a barátnőimmel szoktam a PT-be menni. A kedvencem az angolszekció, a programok közül pedig az állomásos csapatjátékok a turnusok legjobbjai szerintem.

Három éve járok a PT-s angoltáborba, ami nagyon sokat segített abban, hogy jobban megtanuljak angolul, mivel angol anyanyelvű tanárok tartják a foglalkozásokat. Az itt elsajátított ismereteknek bárhol hasznát vehetem, ahol angoltudást kérnek. Ráadásul sok új barátot szereztem, és a személyiségem is fejlődött, illetve máshogy tekintek azóta pár dologra.

A szüleim eleinte sem aggódtak, mivel a nővérem már többször is járt a PT-ben, és tudják, hogy mindig a lehető legjobban érzem itt magam. Hét év alatt rengeteg élményt szereztem, amire nem is emlékszem, de mindig vicces szokott lenni, amikor az ikertestvéremmel vagy összekevernek minket, vagy mi cseréljük ki direkt a névkártyánkat.

A legkedvesebbek számomra az esti programok (főleg a bulik péntekenként), illetve a délutánok, amikor a barátnőimmel szórakozom. A legszomorúbb az, amikor a tábor utolsó napján elbúcsúzunk egymástól, akkor én is mindig sírva fakadok. Ami nem tetszett a PT-ben, az az, hogy túl korán kell kelni és lefeküdni.

Szeretem, hogy a lányok és a fiúk külön épületben vannak elszállásolva, a kollégiumon kívül pedig rengeteg sportpálya van, szóval szerintem szuper helyen van a tábor. A szálláson tiszta volt minden, a szobák, az ágyneműk és a fürdő is.

Rengeteg kedvenc ételem volt: sült csirke rizzsel, pizza, tészta hússal és a választható reggelik (főleg, amikor maradt még puding). Örültem annak, hogy hetente mindennap ugyanaz volt az ebéd/vacsora, mert így fejben tudtam tartani a menüt.”

A PEOPLE TEAM Alapítvány idén 17 témával várja a 7–17 éves gyerekeket ottalvós és bejárós formában is igénybe vehető vidéki gyerektáboraiban. Sőt, akár már most jelentkezhetsz a három turnus valamelyikére (vagy mindegyikére) ide kattintva!

Menü