A nyári táborok ásza

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

32 év tapasztalat, ez idő alatt összesen 128 turnus és 25 000 táborozó. Melyik nyári táborról van szó?

Hát persze hogy a PEOPLE TEAM-ről! A PT 1991 óta szervez gyerektáborokat, amelyek nem véletlenül nyerték el több ezer gyerek tetszését: a kínálat évről évre változik, igazodik a 7–17 éves korosztály ízléséhez és az aktuális trendekhez. A szabadság itt nem csak papíron létezik, az ismeretelsajátítás, az új barátok szerzése és a buli pedig kéz a kézben jár a vidéki táborban.

2022-ben három turnussal és 17 szekcióval készülnek a szervezők. Az angoltábor alap, már 32 évvel ezelőtt is szerepelt a PT-s témák között, és azóta – természetesen – számos újdonsággal bővült az elérhető tematikák listája. Kézműveseket, írókat, fotósokat, színészeket, programozókat, játszani szeretőket, kis tudósokat, táncosokat és sportos beállítottságúakat egyaránt várnak az új generációs táborokban, amelyek helyszíne az NJE Homokbányai Kollégium (6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.) lesz.

Az egyhetes turnusok kezdő dátumai: július 24., július 31. és augusztus 7. A jelentkezési lap az alapítvány honlapján található, itt. Gondold át, hogy napközis vagy ottalvós változatban vennéd-e igénybe a táborokat, mindkettőre lehetőség van ugyanis!

Menü