Művészpalánták seregszemléje

Témablokk
PEOPLE TEAM tábor

Alkotni mindig jó. Legyen szó valami finomság elkészítéséről a konyhában, gyönyörű felvételek készítéséről vagy éppen rajzolásról a legjobb barátod születésnapjára. Rengeteg elképzelésed van, és szívesen használod a fantáziádat? Mindig akad egy új ötleted? Ha igen, akkor a kreatív táborainkat neked találták ki.

Kézművestábor
Annyi minden vár a művészeti táborokban, hogy szinte felsorolni is nehéz: rajzolás, fonás, szobrászkodás, festés, agyagozás, batikolás. Bármely művészeti ág érdekel is, itt biztosan találsz kedvedre való tevékenységet. Az elkészített műveket a tábor végén kiállítjuk, így másoknak is megmutathatod, milyen tehetséges van. Tervezz ruhát betonon, rajzolj meg egy zenét, vagy formázz meg gyurmából olyat, amit eddig még senki.

Fotóstábor
Ebben a szekcióban kipróbálhatod a digitális és az analóg fotózási technikákat. A sötétkamrában előhívhatod saját képeidet. Ha hozol magaddal fotómasinát, az menő, ám ha véletlenül nincs géped, az sem baj, a tábor biztosít számodra egyet. A turnus végére megnyílik az első fotókiállításod is. A megnyitóra meghívhatod a szüleidet is.

Filmestábor
A filmestábor célja, hogy minden csoport leforgasson egy kisfilmet. A díszvetítést a turnus utolsó napján az egész tábor megnézi. A forgatócsoportot a gyerekek állítják össze. Eldöntheted, hogy a kamerát kezeled vagy inkább a forgatókönyvírásban veszel részt. A stábtagok maguk készítik el a jelmezeket, keresnek helyszínt a film jeleneteihez.

Kuktatábor
Sütni-főzni jó. Az pedig egész biztosan a legjobb, amikor azt mondják neked: „Ilyen finomat még soha nem ettem!” Főzőtáborainkban mindent megtanulhatsz, ami a sikerhez szükséges. Alapanyagok, tippek és trükkök, hagyományos és nem mindennapi ételek elkészítése, saláták, desszertek és finom italok a kiszáradt torkoknak – alkoss kedved szerint. Mire hazatérsz a táborból, a családod csak ámulni és bámulni fog, hogy milyen mesterszakács vált belőled. Kápráztasd el őket a főzőtudományoddal!

Menü