Gyerekfesztivál neked is!

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

2022-ben lesz 32 éves a PEOPLE TEAM-tábor. Ma már olyan gyerekek is táboroznak itt, akiknek a szülei is PT-sek voltak. A 7–17 éves jelentkezők idén már 17 izgalmas és innovatív téma közül választhatnak.

Haladunk a korral!

A PEOPLE TEAM angoltáborként indult, de a kínálatba néhány éven belül felkerült a programozó tábor is. A technika fejlődésével a tábor választéka is átalakult. Ma már külön szekciót kapnak a 3D konstruktőrök, a virtuális valóságért rajongók, a robotika szerelmesei és a drónépítők. A számítógépes játékokat kedvelők a gamertáborban teljesíthetnek küldetéseket. A filmes- és a fotóstábor résztvevői kamerával a kezükben örökíthetik meg a világot.

Ha nem érdekelnek a kütyük

Azok sem maradnak élmények nélkül, akik inkább a művészetekhez vonzódnak. A színészek két hét alatt egy igazi színdarabot állítanak színpadra – főpróbával, illetve nem is egy, hanem több előadással. Az író- és költőpalánták kortárs művészekkel találkozhatnak. Sőt, maguk is megpróbálkoznak a szövegalkotással. A főzés művészete sem elhanyagolandó: a kuktatáborosok ételkölteményeket alkotnak és megvendégelik csaknem az egész tábort.

Ha nem tudsz nyugton maradni

Akik számára a nyár és a tanulás összeegyeztethetetlen fogalmak, azoknak érdemes a sport- vagy a tánctábor kínálatát tanulmányozni. A sportosok többféle szakágat kipróbálhatnak: a kosárlabdától kezdve a floorballon át a karatéig. A táncosok egy hét alatt egy igazi showműsort állítanak össze a legkülönbözőbb táncok elemeiből. A bemutatót a szülők is megnézhetik a tábor utolsó napján, vagy követhetik az élő közvetítést.

Szerezz te is Nyunyókát!

A délelőtti témafoglalkozások után a délután a szabad választás jegyében zajlik. A diákoknak lehetőségük van részt venni különféle csapatjátékokban. A csapatverseny fődíja a tábori kupa. Azonban senki nem távozik üres kézzel. Minden táborozó álma, hogy megnyerjen egyet a tábor kabalájából, a Nyunyókából.

Hol és mikor?

A tábor bentlakásos, de elérhető „napközis” jelleggel is, bár a bejárós gyerekek is reggeltől villanyoltásig részt vesznek minden programon, és a szálláson kívül ugyanúgy jár nekik is minden, mint a táborban alvó társaiknak. A közelben lakóknak nem feltétlenül szükséges a tábornak helyet adó kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumába költözniük. Bár néhány nap után sokan döntenek másként a bejárók közül. Senki nem marad le szívesen egyetlen, a táborban töltött pillanatról sem. A 3 turnust kínáló programsorozat időpontjai: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. Részletes információ és jelentkezés lap a honlapon.

Menü