Kempingágy és fülbemászó

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor

Gina a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti gyerektáborának visszatérő vendége. Mit tanult a nyári táborban, miért jár vissza szívesen, és min változtatna? Kiderül az írásából.

„Háromszor voltam, összesen 7 hetet töltöttem el a PT-ben. Először csak egy hétre mentem – nem általam választott szobatárssal –, a másik kettő alkalommal pedig 3-3 hétre, és már meglévő baráti társasággal.

Az angolszekciót választottam, ahol magyarul nem beszélő tanárokkal tanultunk, így sokkal többet jegyeztünk meg. Megtanultam azt, hogy merjek megszólalni, és ne féljek.

Szerintem a PT-n nem kell változtatni vagy hozzáadni, ez a tábor pont úgy jó, ahogy van. Egyedül az nem tetszett, hogy aki több hétre jön, annak unalmas lehet akár már a második héten a kaja. A meleg ételek közül a pizza volt a kedvencem; kiválaszthattad, melyik ízesítést szereted, és ha még maradt, repetázhattál is.

A szállás teljesen kolifeelinget ad, nagyon jó a hangulat. Egyszer az egyik szobában találtunk egy jó kempingágyat, és amikor egy emelettel lejjebb költöztünk, magunkkal vittük.

Megértő és kedves közösségre találtam a táborban. Az egész PT egy kellemes élmény, illetve tapasztalat számomra. Túl sok vicces sztorim lett a három év alatt, nem tudok egyet kiemelni közülük. De ami a leginkább szívet melengető volt, hogy annyira jóban lettem valakivel a táborban, hogy az utolsó hét végén megházasodtunk (poénból persze). A legijesztőbb pedig, hogy valamelyik este berepült egy fülbemászó a szobánkba, ezért az asztalon aludtunk.

Az esti szolgáltatóházat és a diszkót szerettem a legjobban. Ezek nagyon kikapcsolnak, bulijellegűek. Idén is tervezek jönni, szuper lenne, ha lennének új esti programok.”

Magad is kipróbálnád a PT-t, és nem vagy még 18 éves? Jó hír: megvannak az idei turnusuk dátumai. Február 15-től lehet jelentkezni a táborokra az alapítvány honlapján.

Menü