Élvezet volt robotikára járni

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Fejleszthetőek-e a programozói ismeretek egy nyári táborban általános vagy középiskolásként? Gábor a PEOPLE TEAM robotikatáboráról osztotta meg velünk tapasztalatait. Az egyhetes turnus után friss tudásanyaggal tért haza, és ha szülei is úgy akarják, szívesen visszatérne a kecskeméti helyszínre.

„Egyszer jártam eddig a PT nyári táborában. A három legmeglepőbb dolog az volt, hogy mennyire finomak voltak az ételek, jó volt a napi rutin, és úgy általában: szuper volt az egész. De tényleg, 10/10-es. A tesómmal érkeztem, és a robotikatábort választottam ottalvósként. Élvezet volt robotikára járni, a tanár nagyon kedves volt, és sokat tanultam tőle a robotprogramozásról. A PT-ben elsajátított ismereteket azóta az iskolában is hasznosítottam.

A játékterem szuper volt, ezzel kapcsolatban annyit javasolnék, hogy legközelebb hamarabb nyisson. A késői focipályás programot is imádtam, no meg a vacsorákat.

Az ételek közül minden ízlett, a pizza volt a kedvencem, megettem belőle hét szeletet is. A szállás tökéletes, az épület és a környezet pedig a lehető legjobb volt. A legkedvesebb tapasztalatom a közösséghez fűződik. Kiváló a hangulat, jók a programok, és sokat lehet fejlődni – én a programozásban, ugye. Szívből remélem, hogy lesz még robotikatábor, mert nagyon szívesen vennék részt rajta, ameddig csak lehet. A szüleim egyáltalán nem féltettek, sőt örültek, hogy a PT nyári táborába jövök – én ugyan tartottam egy kicsit tőle, de hamar elszállt az aggodalmam.”

Örömhír minden érdeklődőnek: a PT-nek 2022-ben is lesz robotikatábora! Februártól lehet rá jelentkezni a PEOPLE TEAM honlapján.

Menü