Ezekre a PT-s nyári táborokra jelentkezhetsz 2022-ben (2. rész)

Kölyöknézet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Az előző cikkünkben kezdtük el részletezni azt, hogy milyen táborokkal készül idén a kecskeméti PEOPLE TEAM. A 32 éve táboroztató alapítvány 2022-ben 17 szekcióval várja a 7–17 éves gyerekeket az ország (és a világ) minden tájáról; legyenek bármilyen érdeklődési körűek, mindenki megtalálja a szívéhez közel álló tematikát. Folytatódjon tehát a felsorolás!

10. FOTÓSTÁBOR
A technológia napról napra fejlődésének köszönhetően ma már bárki megörökített pillanatát felkaphatja az internet. De szeretnél tisztába kerülni a fényképezés mint művészeti ág alapjaival, esetleg tudatosan készülsz erre a pályára? Megtanulnád, hogyan működik egy tükörreflexes gép, és hogy miket kell beállítanod rajta ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást? Akkor próbáld ki magad a PT kecskeméti fotós nyári táborában – még felszerelést sem kell hoznod, itt ugyanis minden a rendelkezésedre fog állni.

11. KÉZMŰVESTÁBOR
Gyakran gondolkodsz azon, hogyan alkothatnál valami szépet? Legyél akár kisiskolás, vagy állj érettségi előtt, a PT kézművestáborában kiélheted a fantáziádat. Festés, batikolás, agyagozás, fonás és a többi – változatos anyaghasználattal vár a PEOPLE TEAM nyári gyerekparadicsoma.


12. ÍRÓTÁBOR
Ha imádsz fogalmazni, a PT nyári írótáborában megmérettetheted magadat versben és prózában egyaránt. Mutasd meg, mire vagy képes, és őszintén megmondják neked, hogy miben fejlődhetsz. Ráadásul az élő irodalommal és kreatív írással foglalkozó gyerektáborba minden évben ellátogatnak neves magyar szerzők. Hogy idén kikre számíthatsz? Gyere el, és kiderül!


13. TUDÓSTÁBOR

Érthető formában szeretnél tájékozódni Földünk és az élővilág működéséről? Vonz a csillagászat, a biológia vagy a régészet? A PT nyári tudóstáborában a tudás élményközpontú megszerzése áll a központban; felejtsd el tehát a száraz tananyagot, és irány a szabad (kecskeméti) levegő!


14. SZÍNHÁZI TÁBOR
Színház az egész világ, hát még a PT színháztábora, amely az egyetlen olyan szekció a 17 közül, amit kéthetes turnusban indítanak, és ahova elsősorban 13–17 éveseket várnak. A jelentkezések száma korlátozott, ezért ha központi szerepet játszik az életedben a színjátszás vagy a színház szeretete, akkor a „hírös” városban a helyed idén júliusban/augusztusban.

15. KUKTATÁBOR

Lehetsz vegán, édesszájú vagy nemzetközikonyha-rajongó, a kuktatáborban tuti elsajátítod a főzés alapjait. Ne ess kétségbe, ha anyuék elmennek otthonról néhány órára, hiszen a PT gyerekeknek szóló nyári kuktatáborában megtanulod majd, hogyan üsd össze egymagad gyorsan és magabiztosan a legegyszerűbb fogásokat.


16. SPORTTÁBOR
Amennyiben a sport a mindennapjaid része, vagy csak átmozgatnád a testedet az elmúlt két év bezártsága után, frissítsd fel magad a PEOPLE TEAM nyári napközis sporttáborában! A lehetőség előtted áll, milyen sportformát próbálnál ki szívesen; a megfelelő pályák és eszközök, valamint a jó társaság és a kiváló hangulat adott a PT-ben.


17. TÁNCTÁBOR
A ritmus a te véredben is ott van, ha hiszed, ha nem. Legyél kezdő vagy haladó, a PT tánctáborában belekóstolhatsz több táncműfajba, és a turnus végén bemutathatod tudásodat a többi táborlakó előtt.

Egy biztos: izgalmas kalandok és életre szóló élmények várnak a PT-ben, bármelyik szekciót is választod, és érkezz akár ottalvós (bentlakásos), akár bejárós (napközis tábori) változatra, az előtted álló programok számát ez nem fogja befolyásolni. Február közepén indul a jelentkezés a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táboraiba. A tudnivalókért látogass el az alapítvány honlapjára, és készülj fel életed legszuperebb vakációjára!

Menü