Ezekre a PT-s nyári táborokra jelentkezhetsz 2022-ben (1. rész)

Keverve
PEOPLE TEAM tábor

2022-ben megújul a táborok tábora, azaz a PEOPLE TEAM (PT). Ezúttal 17 témára és ugyanennyi szekcióra lehet jelentkezni, mégpedig februártól. A kecskeméti nyári táborokba továbbra is a 7 és 17 év közötti gyerekeket várják – ezúttal is lesz ottalvós és bejárós lehetőség, nyunyóka, strandolás, esti bulik és csapatversenyek, no és az okosító délelőtti foglalkozások természetesen. Most lerántjuk a leplet arról, hogy milyen szekciók várhatóak idén július 24. és augusztus 13. között, vagyis a három turnusban. Küldd el barátaidnak is a cikket, és gyertek el minél többen!

1. ANGOLTÁBOR
A klasszikus angol nyelvi tábor a PEOPLE TEAM fennállásának kezdetétől, azaz 1991 óta létezik. Az elmúlt évtizedekben a szervezőknek és az oktatóknak volt alkalmuk kialakítani a gyakorlatot, amellyel biztos fejlődés érhető el: a nyári tábor napközbeni foglalkozásai ugyanis teljes egészében angolul zajlanak, szóval nincs kibúvó, kommunikálni kell, és ha eleinte humoros pillanatokat is szülnek a nyelvi különbségek, a hét végére látványos javulás érhető el minden résztvevőnél, érkezzen bármilyen szintű angolnyelv-tudással.


2. FILMESTÁBOR
A napközis filmtáborban a mozgóképkultúra alapjait sajátítják el a gyerekek. Sőt, maguk is kamerát ragadnak, megtanulnak instruálni, vágni, tehát lesz lehetőségük arra, hogy a jövő Steven Spielbergjévé váljanak a nyári programsorozat alatt.

3. GAMERTÁBOR
Ki ne szeretne játszani? Ha jobbá akarsz válni ezen a területen, látogass el a PT gamertáborába, ahol nemcsak apró trükköket sajátíthatsz el, de veszíteni is megtanulsz – hidd el, ez 2022-ben legalább akkora erény, mint győzni.

4. PROGRAMOZÓTÁBOR
Vannak gyerekek, akik célirányosan készülnek az informatikai pályára. Nekik keresve sem találni jobb vakációs helyszínt a kecskeméti programozótábornál, ahol többek között az is kiderül, miből áll egy számítógépes vírus, de egyszerűbb programokat is fejleszthetnek, amelyek a visszajelzések szerint akár az iskolai tanórákon is hasznosíthatók.


5. ROBOTIKATÁBOR
Minden érdekel, ami újítás, illetve a technikához kapcsolódik? A PEOPLE TEAM nyári robotikatáborában kipróbálhatod, milyen érzés egy kézzelfogható alkotást létrehozni – na ne a legbonyolultabb AI-re gondolj, de az alapokat mindenesetre elsajátíthatod, így a mérnöki pálya is simábbnak ígérkezik.

6. DRÓNTÁBOR
A PEOPLE TEAM nyári dróntábora tárt kapukkal vár, és nem enged haza üres kézzel, hiszen a tábor végére megépítheted a saját drónodat. Jó, mi? Ilyenje tuti nem lesz a haveroknak vagy a szomszéd kisgyereknek, hiszen egészen egyedi dolgot fogsz alkotni.

7. 3D KONSTRUKTŐRÖK TÁBORA
A PEOPLE TEAM 2022-es újdonsága. Ha vonz a 3D nyomtatás világa, akkor a PT kecskeméti nyári táborában a helyed. Itt egy héten (vagy ha több turnusra érkezel, akár három héten) át élhetsz az újdonság bűvöletében.


8. BRÓKEREK ÉS TŐZSDECÁPÁK TÁBORA
Cash flow tábor gyerekeknek? Miért ne?! Egy nyári tábor is kiképezhet minibrókereket. De nem kell ahhoz tőzsdecápának készülnöd, hogy vonzzon ez a világ, elég, ha tisztába szeretnél kerülni a gazdaság mozgatórugóival, illetve tudni akarod, hogyan érdemes beosztanod a zsebpénzedet.


9. JÁTÉKTÁBOR
A játéktáborban mindent kipróbálhatsz, mi szem-szájnak ingere. A fejlesztő célú játékok nemcsak szórakoztatnak, de játszva tanulsz általuk, még ha ezt azonnal nem is veszed észre. Gyere, okosodj játékok segítségével a PT kecskeméti nyári táborában!

Tovább is van, mondjuk még? Akkor figyeld a honlapunkat, mert hamarosan folytatjuk a sort, és jelentkezünk a további nyolc témával.

Menü